|
پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ -
Thursday 30 July 2026
|
امتداد - میلاد علوی: کیوان عزیزی، وکیل وریشه مرادی (میرزائی) در گفتوگو با امتداد با اشاره به آخرین وضعیت پرونده موکل خود، اظهار کرد: «خانم وریشه مرادی که ۳ سال است در بازداشت به سر میبرد، بیش از ۹ ماه است که بدون هیچ دلیلی از خدمات پزشکی و درمانی محروم شده است. »
وی با بیان اینکه «وریشه مرادی (میرزائی) در جریان مبارزه با داعش زخمی شده و هنوز از آوار آن رنج میبرد»، گفت: «خانم مرادی از بیماری روده و دیسک شدید گردن رنج میبرد و علیرغم تجویز پزشک متخصص و معتمد زندان، بیش از ۹ ماه است از اعزام به مراکز درمانی خارج از زندان بدون هیچ دلیلی، محروم شده است. این در حالی است که مطابق مقررات، اعزام به مراکز درمانی تخصصی خارج از زندان و حتی غیر تحصصی، در مواردی که زندان امکان ارائه آن را ندارد، جزء حقوق غیر قابل خدشه و تعلیق زندانیان به شمار میرود.»
امیر سجادی، دیگر وکیل وریشه مرادی (میرزایی) نیز در گفتوگو با امتداد، ضمن تایید اظهارات دیگر وکیل پرونده، با انتقاد از نقض حقوق درمانی موکل خویش، بیان کرد: محرومیت خانم وریشه مرادی محدود به عدم اعزام به مراکز درمانی خارج از زندان نیست و نامبرده علیرغم تجویز پزشک زندان و تایید ضرورت استفاده از برخی وسایل درمانی، از دریافت این تجهیزات، محروم شده است. این در حالیست که وسایل مورد اشاره، از طرف خانواده خریداری و تحویل زندان شده و حسب اطلاع، حفاظت زندان نیز این وسایل را غیر مجاز اعلام نکرده است ولی با این حال، خانم مرادی از دریافت این وسایل و استفاده از آنان، محروم شده است.»
وی درباره دلیل این محرومیت نیز گفت: «طبق آنچه به صورت شفاهی به خانم وریشه مرادی اعلام شده، تحویل این وسایل به ارائه تعهدات غیرمرتبط، مشروط شده است. این درحالی است که تنبیهات انضباطی تعیینی در مقررات مربوطه، چنین موضوعی را تجویز نکرده و برخورداری از امکانات درمانی به هیچ وجه داخل در تنبیهات انضباطی نیست بنابراین اقدامات صورت گرفته، نقض مسلم حقوق شهروندی خانم مرادی به شمار میرود.
سجادی بیان کرد: «علیرغم اینکه بیش از یک ماه از تصمیم کمیته انضباطی زندان برای محرومیت از ملاقات و تماس تلفنی خانم مرادی گذشته و مدت محرومیت مورد اشاره نیز، پایان یافته است، این ممنوعیتها بدون ابلاغ هرگونه تصمیم جدید به موکل، همچنان در جریان است.»
وکلای وریشه مرادی (میرزائی) در خاتمه، ضمن ابراز نگرانی از اعمال سلایق شخصی در ایجاد و توسعه محرومیتها در قبال موکل خود، اظهار امیدواری کردند که مسئولان ذیربط، در اسرع وقت، نسبت به فراهم کردن امکان بهرهمندی وریشه مرادی (میرزائی) از حقوق مسلم و قانونی خود را فراهم آورند.
|
| |||||||||||||||||||
|
ايران امروز
(نشريه خبری سياسی الکترونیک)
«ايران امروز» از انتشار مقالاتی كه به ديگر سايتها و نشريات نيز ارسال میشوند معذور است. استفاده از مطالب «ايران امروز» تنها با ذكر منبع و نام نويسنده يا مترجم مجاز است.
Iran Emrooz©1998-2026 | editor@iran-emrooz.net
|