دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵ - Monday 28 September 2026
ايران امروز

iran-emrooz.net | Mon, 28.09.2026, 12:29

قیمت دلار آمریکا در ایراین از مرز ۲۴۴ هزارتومان گذشت

قیمت دلار آمریکا با ثبت رکوردی تازه از مرز ۲۴۴ هزارتومان گذشت و همزمان نرخ بی‌سابقه ۲۷۸ هزار تومانی برای یورو ثبت شد.

در جریان داد و ستدهای روز چهارشنبه بازار آزاد تهران، هر درهم امارات عربی متحده، به عنوان پایه کشف نرخ ریال ایران در بازارهای منطقه، به ۶۶ هزار و ۵۰۰ تومان رسید.

هر افغانی نیز در مرز ۳ هزار و ۸۰۰ تومان مبادله شد و بهای هر لیر ترکیه هم به ۴ هزار و ۹۸۵ تومان رسید.

پوند انگلیس هم رکورد تاریخی ۳۲۴ هزار تومانی را ثبت کرد.

در همین حال، بهای هر گرم طلای ۱۸ عیار از ۲۴ میلیون و ۳۷۷ هزار تومان فراتر رفت و هر قطعه تمام سکه موسوم به طرح امامی ۲۴۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله شد.

ریال ایران از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون حدود ۸۰ درصد از ارزش خود در برابر دلار را از دست داده است. هر دلار آمریکا در آغاز سال در بازار آزاد تهران حدود یک میلیون و ۳۵۰ هزار ریال معامله می‌شد.

دور جدید کاهش ارزش ریال ایران در پی افزایش فشارهای اقتصادی آمریکا بر ایران آغاز شده است.

تشدید فشارهای اقتصادی آمریکا، محدود شدن مسیرهای تجارت خارجی و بحران کشتیرانی در اطراف ایران، ریسک دسترسی اقتصاد ایران به ارز و کالاهای وارداتی را افزایش داده است. نتیجه این وضعیت در بازار ارز به شکل افزایش تقاضا برای دلار به دلیل کاهش اعتماد به ریال نمایان شده است.

یورونیوز فارسی




 

ايران امروز (نشريه خبری سياسی الکترونیک)
«ايران امروز» از انتشار مقالاتی كه به ديگر سايت‌ها و نشريات نيز ارسال می‌شوند معذور است.
استفاده از مطالب «ايران امروز» تنها با ذكر منبع و نام نويسنده يا مترجم مجاز است.
Iran Emrooz©1998-2026 | editor@iran-emrooz.net