پنجشنبه ۹ مهر ۱۴۰۵ - Thursday 1 October 2026
ايران امروز

iran-emrooz.net | Thu, 01.10.2026, 21:54

علی زارعی به بند عمومی زندان قزلحصار بازگشت

بر اساس اطلاعات دریافتی هرانا، آقای زارعی دوزدره‌سی روز چهارشنبه ۸ مهرماه از سلول انفرادی به بند ۳۷ واحد سه زندان قزلحصار کرج بازگردانده شده است. انتقال وی به سلول انفرادی، اقدامی تنبیهی در واکنش به انتشار یک فایل صوتی از زندان توسط آقای زارعی عنوان شده است.

همچنین با تصمیم شورای انضباطی و مسئولان زندان، برای این زندانی سیاسی سه نوبت محرومیت از ملاقات حضوری و کابینی در نظر گرفته شده است.

این زندانی سیاسی روز دوشنبه ۳۰ شهریورماه از بند ۳۷ واحد سه زندان قزلحصار کرج به سلول انفرادی منتقل شده بود.

وی اخیرا در پیامی صوتی از زندان قزلحصار که در شبکه های اجتماعی منتشر شده، اعلام کرد، حکم اعدام وی تایید شده است.

این زندانی سیاسی در شهریورماه سال جاری توسط شعبه ۲۳ دادگاه انقلاب تهران از بابت اتهام «افساد فی‌الارض از طریق اقدام گسترده در انجام فعالیت‌های سیاسی، ایجاد انعکاس خسارت تصنعی، تهیه اخبار کذب، تبلیغ علیه نظام، برهم زدن امنیت و ورود و خروج غیرمجاز به کشور» به اعدام محکوم شده بود.

آقای زارعی دوزدره‌سی که پیش از این در آلمان به سر می‌برد، در تاریخ ۸ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵، پس از ورود به ایران توسط مأموران اداره اطلاعات بازداشت شد. وی نهایتا در تاریخ ۹ تیرماه به زندان قزلحصار کرج منتقل شد. این زندانی در واحد سه، بند ۳۷ این زندان نگهداری می‌شده است.

علی زارعی دوزدره‌سی، حدودا ۲۷ ساله و ساکن تهران در جریان اعتراضات سراسری سال ۱۴۰۱ یکی از چشمانش با شلیک گلوله ساچمه ای آسیب دیده بود. وی پیش از این نیز سابقه بازداشت و برخورد قضایی را داشته است.




 

ايران امروز (نشريه خبری سياسی الکترونیک)
«ايران امروز» از انتشار مقالاتی كه به ديگر سايت‌ها و نشريات نيز ارسال می‌شوند معذور است.
استفاده از مطالب «ايران امروز» تنها با ذكر منبع و نام نويسنده يا مترجم مجاز است.
Iran Emrooz©1998-2026 | editor@iran-emrooz.net