جمعه ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۵ - Friday 15 May 2026
ايران امروز

iran-emrooz.net | Sat, 30.10.2021, 13:20

«بنیاد برکت» واکسن چینی وارد کرده است!

جهان صنعت نوشت: محمد مخبر دزفولی رییس بنیاد برکت وعده داد که این بنیاد تا شهریورماه آن‌قدر واکسن تولید می‌کند که ایرانیان نیازی به ایستادن در صف برای زدن واکسن نداشته باشند.

در همان زمان رقم ۲۰ میلیون دوز برای حجم تولید واکسن برکت تا پایان شهریورماه اعلام و اظهار شد که بنیاد برکت می‌تواند ایران را به صادرکننده واکسن تبدیل کند.

حال «جهان‌صنعت» به نامه‌ای دست یافته که نشان می‌دهد وزارت بهداشت کشور خطاب به شرکت سینوفارم تقاضا کرده که ۲۰ میلیون دوز واکسن سینوفارم به بنیاد برکت بفروشد.

پرسش مهم در این میان آن است که چگونه بنیاد برکت از مجموعه‌ای تولیدکننده به مجموعه‌ای واردکننده تبدیل شده و هدف از واردات واکسن توسط این بنیاد چیست؟

همچنین میزان واکسن درخواستی نیز قابل توجه و معنی‌دار است. آیا این ۲۰ میلیون دوز واکسن سینوفارم می‌خواهد جایگزین آن ۲۰ میلیون دوز واکسن برکت شود که هیچ‌گاه تولید نشد؟



 

ايران امروز (نشريه خبری سياسی الکترونیک)
«ايران امروز» از انتشار مقالاتی كه به ديگر سايت‌ها و نشريات نيز ارسال می‌شوند معذور است.
استفاده از مطالب «ايران امروز» تنها با ذكر منبع و نام نويسنده يا مترجم مجاز است.
Iran Emrooz©1998-2026 | editor@iran-emrooz.net