سه شنبه ۱۷ تير ۱۴۰۴ - Tuesday 8 July 2025
ايران امروز

iran-emrooz.net | Mon, 11.10.2021, 10:53

نخست وزیر عراق از بازداشت معاون ابوبکر البغدادی خبر داد

مصطفی الکاظمی، نخست‌وزیر عراق، از بازداشت سامی جاسم، سرپرست امور مالی «داعش» در خارج از این کشور خبر داد.

به گزارش العربیه، الکاظمی، دوشنبه، ۱۱ اکتبر، در توییتی نوشت: «در زمانی که چشم‌های قهرمانان ما در نیروهای امنیتی برای حفظ امنیت انتخابات باز بود، شاخه اصلی آن‌ها در نیروهای اطلاعاتی، یکی از سخت‌ترین عملیات‌های اطلاعاتی را در خارج از مرزها اجرایی کرد.»

او در این زمینه افزود، دستگاه اطلاعاتی عراق، سرپرست امور مالی گروه داعش را بازداشت کرده است. به گفته الکاظمی، سامی جاسم، معاون ابوبکر البغدادی، رهبر پیشین داعش نیز بوده است.

الکاظمی در مورد محل وقوع این عملیات توضیحی نداد اما روز گذشته خبر داده بود که امروز، دوشنبه، یک دستاورد امنیتی بزرگ را اعلام خواهد کرد.

«تیم رسانه‌ای امنیتی عراق» همزمان تصویری را از این مسئول امور مالی و اقتصادی داعش منتشر کرده است. به گزارش «تیم رسانه‌ای امنیتی عراق»، این فرد سامی جاسم محمد جعاطه العجوز الجبوری نام دارد که با اسم مستعار «ابوآسیا» و «ابوعبدالقادر الزبیدی» نیز شناخته می‌شود.

«تیم رسانه‌ای امنیتی عراق» در ادامه افزوده است که سامی جاسم، یکی از مهم‌ترین چهره‌های تحت تعقیب در کشورهای مختلف بوده و از جایگاه نزدیکی به عبدالله قرداش، رهبر فعلی داعش برخوردار است.



 

ايران امروز (نشريه خبری سياسی الکترونیک)
«ايران امروز» از انتشار مقالاتی كه به ديگر سايت‌ها و نشريات نيز ارسال می‌شوند معذور است.
استفاده از مطالب «ايران امروز» تنها با ذكر منبع و نام نويسنده يا مترجم مجاز است.
Iran Emrooz©1998-2025 | editor@iran-emrooz.net