|
جمعه ۵ تير ۱۴۰۵ -
Friday 26 June 2026
|
خبرگزاری هرانا – زرتشت احمدی راغب، زندانی سیاسی محبوس در ندامتگاه مرکزی کرج مورخ ۱۹ خردادماه در پی انتشار یک فایل صوتی از این زندان به مکان نامعلومی منتقل شده است. بیخبری از وضعیت این زندانی، نگرانی خانواده وی را افزایش داده است.
یک منبع مطلع نزدیک به خانواده آقای احمدی راغب با تایید این موضوع به هرانا گفت: مورخ ۱۹ خردادماه زررتشت به دنبال انتشار یک فایل صوتی از ندامتگاه مرکزی کرج به مکانی نامعلوم منتقل شده است. از آن زمان تاکنون، این زندانی سیاسی هیچ تماسی با خانواده خود نداشته و از محل نگهداری وی اطلاعی در دست نیست.
به گفته این منبع مطلع، این در حالی است که آقای احمدی از بیماریهای متعددی از جمله بیماری قلبی و تنگی نفس رنج می برد. بیخبری از آخرین وضعیت نگهداری و سلامت این زندانی به نگرانیهای خانواده و نزدیکان وی دامن زده است.
آقای احمدی راغب در تاریخ ۲۴ آبانماه، با تصمیم مسئولین زندان و دادستان کرج، جهت گذراندن هشت ماه باقی مانده از دوران محکومیت حبس خود از زندان قزلحصار به ندامتگاه مرکزی کرج منتقل شده بود.
این زندانی سیاسی در تیرماه ۱۴۰۳، در خصوص پرونده ای که با شکایت مسئولان زندان قزلحصار کرج در طول دوران تحمل حبس علیه وی گشوده شد، به یک سال حبس و دو سال تبعید محکوم شد. با به اجرا درآمدن این حکم، امکان آزادی از این زندانی سیاسی پس از قریب به پنج سال تحمل حبس بابت پرونده پیشین، از وی سلب شد.
زرتشت احمدی راغب اواخر اسفندماه ۱۴۰۱ بازداشت و پس از چند ماه، توسط دادگاه انقلاب تهران به پنج سال و هشت ماه حبس و مجازات های تکمیلی محکوم شد. وی پیشتر نیز به واسطه فعالیتهای خود سابقه برخورد قضایی و تحمل حبس را داشته است.
|
| |||||||||||||
|
ايران امروز
(نشريه خبری سياسی الکترونیک)
«ايران امروز» از انتشار مقالاتی كه به ديگر سايتها و نشريات نيز ارسال میشوند معذور است. استفاده از مطالب «ايران امروز» تنها با ذكر منبع و نام نويسنده يا مترجم مجاز است.
Iran Emrooz©1998-2026 | editor@iran-emrooz.net
|