پنجشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - Thursday 21 May 2026
ايران امروز

iran-emrooz.net | Thu, 21.05.2026, 14:45

انتقاد نتانیاهو از رفتار وزیر افراطی خود با فعالان ناوگان صمود

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل پس از انتشار ویدئویی از ایتامار بن‌گویر، وزیر امنیت ملی این کشور که او را در حال تمسخر فعالان بازداشت‌شده «ناوگان جهانی صمود» نشان می‌داد، از نحوه رفتار او انتقاد کرد.

ناوگان جهانی صمود هفته گذشته و با هدف شکستن محاصره غزه، از ترکیه حرکت کرد تا کمک‌های بشردوستانه را به این منطقه برساند.

ایتامار بن‌گویر اوایل این هفته ویدئویی از خود منتشر کرد که او را در حال سرزنش فعالان بازداشت‌شده نشان می‌دهد و در برابر آنها که با دستان بسته از پشت زانو زده‌اند، پرچم بزرگ اسرائیل را تکان می‌دهد.

او در این ویدئو می‌گوید: «به اسرائیل خوش آمدید، ما صاحبان اینجا هستیم.»

انتشار این ویدئو واکنش‌های گسترده‌ای را در جهان به دنبال داشت.

بنیامین نتانیاهو در واکنش به این ویدیو در بیانیه‌ای گفت که اسرائیل «کاملا حق دارد» مانع ورود «ناوگان‌های تحریک‌آمیز حامی تروریسم حماس» به آب‌های سرزمینی خود و رسیدن آنها به غزه شود.

با این حال او تاکید کرد نحوه برخورد بن‌گویر با فعالان، «در چارچوب ارزش‌ها و هنجارهای اسرائیل نبوده است».

گیدئون ساعر، وزیر خارجه اسرائیل نیز در شبکه ایکس نوشت که بن‌گویر با این «نمایش شرم‌آور» عمدا به اسرائیل آسیب زده است.

او خطاب به بن‌گویر افزود: «نه، تو چهره اسرائیل نیستی.»

بن‌گویر در پاسخ گفت برخی در دولت اسرائیل هنوز «نفهمیده‌اند چگونه باید با حامیان تروریسم رفتار کرد».

او ادامه داد: «از وزیر خارجه اسرائیل انتظار می‌رود که درک کند اسرائیل دیگر یک کشور بی‌طرف نیست. هر کسی که برای حمایت از تروریسم و ​​​​همدردی با حماس به خاک ما بیاید، سیلی خواهد خورد.»

پنی وانگ، وزیر خارجه استرالیا این ویدئو را «تکان‌دهنده و غیرقابل قبول» توصیف کرد و بار دیگر خواستار آزادی ۱۱ شهروند استرالیایی شد که در ارتباط با این ناوگان بازداشت شده‌اند.

یورونیوز فارسی



 

ايران امروز (نشريه خبری سياسی الکترونیک)
«ايران امروز» از انتشار مقالاتی كه به ديگر سايت‌ها و نشريات نيز ارسال می‌شوند معذور است.
استفاده از مطالب «ايران امروز» تنها با ذكر منبع و نام نويسنده يا مترجم مجاز است.
Iran Emrooz©1998-2026 | editor@iran-emrooz.net