چهارشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۵ - Wednesday 20 May 2026
ايران امروز

iran-emrooz.net | Wed, 20.05.2026, 16:34

سپاه پاسداران از عبور ۲۶ کشتی از تنگه هرمز طی شبانه‌روز گذشته خبر داد

نیروی دریایی سپاه پاسداران روز چهارشنبه اعلام کرد که در شبانه‌روز گذشته ۲۶ کشتی تجاری با «هماهنگی و تامین امنیت» از سوی این نیرو از تنگه هرمز عبور کردند.

در اطلاعیه کوتاهی که در شبکه ایکس منتشر شده، آمده است: «طی شبانه روز گذشته ۲۶ فروند کشتی اعم از نفتکش، کانتینربر و سایر کشتی‌های تجاری با هماهنگی و تامین امنیت نیروی دریایی سپاه از تنگه هرمز عبور کردند.»

سپاه پاسداران مشخص نکرده است که این کشتی‌ها متعلق به کدام کشورها هستند.

ایران از روز نهم اسفند و همزمان با آغاز حملات آمریکا و اسرائیل، اقدام به اختلال در رفت‌وآمد کشتی‌ها در تنگه هرمز کرد و سپس این آبراه استراتژیک را مسدود کرد.

با برقراری آتش‌بس و بعد از یک دور مذاکره میان نمایندگان ایران و آمریکا در پاکستان که به نتیجه نرسید، دونالد ترامپ دستور محاصره دریایی ایران را صادر کرد که همچنان ادامه دارد.

همزمان با سفر رئیس‌جمهور آمریکا به چین در هفته گذشته، مقام‌های ایرانی از عبور «بیش از ۳۰ کشتی» از جمله چند کشتی چینی از تنگه هرمز خبر داده بودند. همچنین در روزهای اخیر گزارش شد که دو نفتکش حامل گاز مایع متعلق به قطر نیز از این آبراه گذشته است.

روز چهارشنبه کره جنوبی نیز اعلام کرد نخستین نفتکش وابسته به این کشور از زمان آغاز جنگ ایران توانسته است از تنگه هرمز عبور کند.

رادیو فردا



 

ايران امروز (نشريه خبری سياسی الکترونیک)
«ايران امروز» از انتشار مقالاتی كه به ديگر سايت‌ها و نشريات نيز ارسال می‌شوند معذور است.
استفاده از مطالب «ايران امروز» تنها با ذكر منبع و نام نويسنده يا مترجم مجاز است.
Iran Emrooz©1998-2026 | editor@iran-emrooz.net