سه شنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - Tuesday 12 May 2026
ايران امروز

iran-emrooz.net | Tue, 12.05.2026, 14:30

گزارش رسانه‌های ایران از فروش دانه‌ای میوه در فروشگاه‌های اینترنتی

در حالی که مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، می‌گوید اجازه «فشار بر معیشت مردم» را نمی‌دهد،‌ گزارش رسانه‌های ایران از فروش دانه‌ای میوه در فروشگاه‌های اینترنتی حکایت دارد.

رسانه‌های اقتصادی در ایران با اشاره به گرانی قیمت میوه، از عرضه و فروش دانه‌ای میوه در برخی پلتفرم‌های اینترنتی گزارش می‌دهند و آن را نشانه‌ای از فشار اقتصادی و تغییر الگوی مصرف خانوارها توصیف کرده‌اند.

بنا بر گزارش‌ها، تصاویر منتشر شده در برخی پلتفرم‌های اینترنتی نشان می‌دهد که آن‌ها در حال فروش دانه‌ای سیب، موز، خیار و برخی دیگر از میوه‌ها و صیفی‌جات هستند؛ پدیده‌ای که برای فرهنگی مانند ایران که میوه همیشه بخشی جدانشدنی از سفره خانواده‌ها، مهمانی‌ها، عیادت‌ها و حتی خریدهای روزمره بوده، دور از ذهن به نظر می‌رسید.

این تصاویر و گزارش‌ها در حالی منتشر شده که مسعود پزشکیان روز سه‌شنبه تاکید کرد اجازه «سوءاستفاده از شرایط جنگی و فشار بر معیشت مردم» را نخواهد داد و یکی از سیاست‌های اساسی دولت در شرایط فعلی «کنترل مصرف و جلوگیری از شکل‌گیری تقاضای القایی و کاذب» است.



 

ايران امروز (نشريه خبری سياسی الکترونیک)
«ايران امروز» از انتشار مقالاتی كه به ديگر سايت‌ها و نشريات نيز ارسال می‌شوند معذور است.
استفاده از مطالب «ايران امروز» تنها با ذكر منبع و نام نويسنده يا مترجم مجاز است.
Iran Emrooz©1998-2026 | editor@iran-emrooz.net