پنجشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - Thursday 7 May 2026
ايران امروز

iran-emrooz.net | Thu, 07.05.2026, 16:46

ارتش اسرائیل فرمانده یگان رضوان حزب‌الله را هدف قرار داد

ارتش اسرائیل روز پنج‌شنبه تأیید کرد که احمد غالب بلّوط، فرمانده نیروهای ویژه رضوان وابسته به حزب‌الله، در بیروت کشته شده است. در بیانیه این ارتش آمده است که وی روز چهارشنبه در یک حمله دقیق در محله ضاحیه بیروت هدف قرار گرفته و کشته شده است.

ارتش اسرائیل اعلام کرد بلّوط در جریان جنگ، ده‌ها حمله علیه نیروهای اسرائیلی در جنوب لبنان را هدایت کرده بود؛ از جمله شلیک موشک‌های ضدتانک و حملات با استفاده از مواد انفجاری.

به گفته ارتش اسرائیل، بلّوط همچنین در حال تلاش برای بازسازی توانمندی‌های یگان رضوان بوده است؛ از جمله برنامه بلندمدت حزب‌الله موسوم به «فتح الجلیل». ارتش اسرائیل تأکید کرد که به اقدام علیه تلاش‌های یگان رضوان برای احیای توان خود ادامه خواهد داد.

نتانیاهو: «هیچ مصونیتی برای نیروهای مسلح وجود ندارد»

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، گفت: «هیچ تروریستی مصونیت ندارد. هر کسی که دولت اسرائیل را تهدید کند، بهای آن را خواهد پرداخت.»

یک روز پس از آنکه ارتش اسرائیل فرمانده یگان نخبه حزب‌الله را هدف قرار داد، نخست‌وزیر اسرائیل  گفت: «ما دیشب فرمانده نیروی الرضوان حزب‌الله را در قلب بیروت از بین بردیم.»

نتانیاهو در بیانیه‌ای گفت: «او [فرمانده حزب‌الله] احتمالاً در رسانه‌ها خوانده بود که در بیروت مصونیت دارد. خب، این را خواند، اما دیگر چنین چیزی وجود ندارد.»

نتانیاهو گفت این فرمانده حزب‌الله «تصور می‌کرد می‌تواند از مقر مخفی تروریستی خود در بیروت همچنان حملات علیه نیروها و شهروندان ما را هدایت کند.»

او افزود: «به دشمنان خود به صریح‌ترین شکل ممکن می‌گویم: هیچ تروریستی مصونیت ندارد.»



 

ايران امروز (نشريه خبری سياسی الکترونیک)
«ايران امروز» از انتشار مقالاتی كه به ديگر سايت‌ها و نشريات نيز ارسال می‌شوند معذور است.
استفاده از مطالب «ايران امروز» تنها با ذكر منبع و نام نويسنده يا مترجم مجاز است.
Iran Emrooz©1998-2026 | editor@iran-emrooz.net