دوشنبه ۳۱ فروردين ۱۴۰۵ - Monday 20 April 2026
ايران امروز

iran-emrooz.net | Mon, 20.04.2026, 14:51

مقامات پاکستانی: ایران در مذاکرات با آمریکا شرکت خواهد کرد

مقامات اسلام‌آباد به خبرنگار خبرگزاری آناتولی (AA) گفتند که انتظار می‌رود هیئت ایرانی فردا برای مذاکره بین آمریکا و ایران وارد پاکستان شود.

با وجود تنش‌های اخیر در تنگه هرمز، پیشنهاد شده است که هیئت ایرانی در دور دوم مذاکرات با آمریکا شرکت کند.

پیش‌بینی می‌شود که همان هیئت ایرانی به رهبری محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس و عباس عراقچی، وزیر امور خارجه، مانند دور اول در مذاکرات شرکت کنند.

همچنین انتظار می‌رود جی دی ونس، معاون رئیس جمهور آمریکا، جرد کوشنر، داماد دونالد ترامپ، رئیس جمهور، و استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه، رهبری هیئت واشنگتن را بر عهده داشته باشند.

ایران شرکت در مذاکرات را «به طور مثبت» بررسی می‌کند

یک مقام ارشد ایرانی اعلام کرد تهران در حال بررسی «مثبت» احتمال مشارکت در مذاکرات صلح با ایالات متحده است، اما هنوز تصمیم نهایی در این‌باره اتخاذ نشده است.

این مقام افزود تلاش‌های مثبتی از سوی پاکستان، به‌عنوان میانجی، برای پایان دادن به محاصره آمریکا و همچنین تضمین حضور ایران در گفت‌وگوهای صلح در جریان است.

در همین حال، یک منبع پاکستانی آگاه از روند مذاکرات اعلام کرد آتش‌بس دو هفته‌ای میان طرفین در تاریخ ۲۲ آوریل ساعت ۸ شب به وقت شرق آمریکا به پایان می‌رسد.



 

ايران امروز (نشريه خبری سياسی الکترونیک)
«ايران امروز» از انتشار مقالاتی كه به ديگر سايت‌ها و نشريات نيز ارسال می‌شوند معذور است.
استفاده از مطالب «ايران امروز» تنها با ذكر منبع و نام نويسنده يا مترجم مجاز است.
Iran Emrooz©1998-2026 | editor@iran-emrooz.net