پنجشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۵ - Thursday 16 April 2026
ايران امروز

iran-emrooz.net | Thu, 16.04.2026, 10:36

تداوم بازداشت ساغر غلامی، شهروند ۱۹ ساله بازداشتی اعتراضات دی‌ماه

ساغر غلامی، شهروند ۱۹ ساله اهل گنبدکاووس که در رابطه با اعتراضات دی‌ماه ۱۴۰۴ بازداشت شده، با گذشت چند ماه همچنان در بازداشت به‌سر می‌برد و از محل نگهداری او اطلاعات دقیقی در دست نیست. رئیس کل دادگستری استان گلستان وی را متهم به «اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی» دانسته است.

به گزارش خبرگزاری هرانا، در روزهای اخیر، برخی رسانه‌ها گزارش‌هایی درباره وضعیت این شهروند منتشر کرده‌اند. در همین راستا، مرکز رسانه قوه قضاییه در واکنش به گزارش‌های منتشرشده، برخی ادعاها درباره وضعیت حقوقی این شهروند را رد کرد. خبرگزاری میزان به نقل از رئیس کل دادگستری استان گلستان اعلام کرد که اتهام منتسب به وی «اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی» عنوان شده است. این مقام قضایی تاکید کرد که این اتهام در صورت اثبات، مجازاتی در چارچوب حبس در پی خواهد داشت.

تا زمان تنظیم این گزارش، اطلاعات بیشتری درباره جزئیات پرونده، روند دادرسی و وضعیت فعلی این شهروند منتشر نشده است.

لازم به ذکر است که تجمعات و اعتصابات کسبه و بازاریان از روز یکشنبه ۷ دی‌ماه در تهران آغاز شد و پس از دو روز، دامنه آن از بازارها و مراکز تجاری فراتر رفت. این اعتراضات با پیوستن دانشجویان، شهروندان و اقشار مختلف اجتماعی، به یکی از گسترده‌ترین اعتراضات چند سال اخیر تبدیل شد. در پی سرکوب اعتراضات توسط نیروهای انتظامی-امنیتی، هزاران نفر کشته و مجروح شده و ده‌ها هزار نفر نیز توسط نهادهای امنیتی بازداشت و یا احضار شده‌اند. برای اطلاعات بیشتر، می‌توانید به گزارش جامع هرانا تحت عنوان «زمستان سرخ» که پنجاه روز نخست پس از آغاز اعتراضات سراسری ایران (۷ دی تا ۲۶ بهمن ۱۴۰۴) را مستند می‌کند، مراجعه کنید.



 

ايران امروز (نشريه خبری سياسی الکترونیک)
«ايران امروز» از انتشار مقالاتی كه به ديگر سايت‌ها و نشريات نيز ارسال می‌شوند معذور است.
استفاده از مطالب «ايران امروز» تنها با ذكر منبع و نام نويسنده يا مترجم مجاز است.
Iran Emrooz©1998-2026 | editor@iran-emrooz.net