يكشنبه ۹ فروردين ۱۴۰۵ - Sunday 29 March 2026
ايران امروز

iran-emrooz.net | Sun, 29.03.2026, 19:23

دستور توقیف اموال کارکنان ایرانی رسانه‎‌های خارج از کشور

رسانه‌‌های حکومتی از جمله وبسایت جماران از صدور دستور ضبط و توقیف اموال “شماری از کارکنان رسانه‎‌های خارج از کشور” توسط قوه قضائیه خبر دادند. قوه قضائیه جمهوری اسلامی، رسانه‌های فارسی‌زبان خارج از کشور را “وابسته به دولت‌ها و سرویس‌های صهیونیستی و غربی” خوانده و این ادعا را مطرح کرده که این رسانه‌‌ها، با “سفیدشویی” به توجیه عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل در ایران می‌پردازند.

قوه قضائیه همچنین مدعی شده است که شبکه‌های ماهواره‌ای، “با نفوذ در میان عده‌ای از عناصر خودفروخته و وطن‌فروش در داخل، تمام تلاش خود را برای جمع‌آوری اطلاعات به نفع ارتش‌های تروریست حمله‌کننده به خاک جمهوری اسلامی به کار بسته‌اند.”

بر اساس این گزارش، “اموال دست‌اندرکاران این شبکه‌های ماهواره‌ای”، شناسایی و دستور ضبط و توقیف آن‌ها صادر شده است.

پیش از این، دادستان مرکز استان گلستان اعلام کرده بود که اموال ثبتی ۱۶ نفر که از آن‌ها به عنوان “مزدوران تروریست” اسرائيل و آمریکا یاد شده، با کمک دستگاه‌های اطلاعاتی و قوه قضائیه “در حال شناسایی است و توقیف خواهد شد.”

در فهرست این افراد، نام‌هایی چون سردار آزمون، فوتبالیست معروف ایرانی و محسن یگانه، ستاره موسیقی پاپ ایران دیده می‌شوند. سردار آزمون در لیگ امارات مشغول بازی است و محسن یگانه هم ساکن کاناداست و هر دو متولد شهر گنبد کاووس استان گلستان هستند.

در روزهای اخیر همچنین گزارش‌هایی از توقیف اموال علیرضا فغانی، داور بین‌المللی فوتبال، برزو ارجمند، بازیگر و علی شریفی زارچی، استاد دانشگاه صنعتی شریف منتشر شده بود.

پیش از این غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه جمهوری اسلامی، اعلام کرده بود که برای افرادی که به گفته او با “دشمن” همکاری دارند، احکام قضایی از جمله توقیف اموال صادر شده است.

او همچنین به مجازات‌هایی از جمله اعدام اشاره کرده بود.

توقیف اموال منتقدان از جمله حربه‌هایی است که به‌ویژه در طول حملات دور دوم ائتلاف اسرائيل و آمریکا به ایران به‌کار رفته است؛ اقدامی که مدافعان حقوق بشر آن را ابزاری دیگر برای ساکت کردن مخالفان خوانده‌اند.

دویچه وله فارسی



 

ايران امروز (نشريه خبری سياسی الکترونیک)
«ايران امروز» از انتشار مقالاتی كه به ديگر سايت‌ها و نشريات نيز ارسال می‌شوند معذور است.
استفاده از مطالب «ايران امروز» تنها با ذكر منبع و نام نويسنده يا مترجم مجاز است.
Iran Emrooz©1998-2026 | editor@iran-emrooz.net