|
پنجشنبه ۷ اسفند ۱۴۰۴ -
Thursday 26 February 2026
|
اکنون این پرسش مطرح است که آیا این آرایش تازه نیروهای دریایی آمریکا نشانهای از آمادگی برای سناریوهای احتمالی پس از مذاکرات است؟
آسوشیتدپرس نوشت بر اساس تصاویر ماهوارهای، تمام کشتیهای آمریکایی مستقر در مقر ناوگان پنجم در بحرین به سمت آبهای آزاد حرکت کردهاند. این تحرک پیش از مذاکرات حساس ایران و آمریکا در ژنو صورت میگیرد.
به گزارش ایلنا، این اقدام همزمان با مذاکرات آتی آمریکا و ایران در ژنو و با میانجیگری عمان در روز پنجشنبه صورت گرفته است، در حالی که دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، تهدید به اقدام نظامی علیه ایران در صورت شکست مذاکرات کرده و مقامات ایرانی نیز درباره تبعات هرگونه حمله آمریکایی هشدار دادهاند.
پیش از این، عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، با اعلام اینکه تهران «برای هر دو گزینه جنگ و صلح آماده است»، تأکید کرد که «فردا [پنج شنبه] در ژنو فرصتی برای دستیابی به راهحلی منصفانه، متوازن و مورد توافق وجود دارد».
|
| |||||||||||||
|
ايران امروز
(نشريه خبری سياسی الکترونیک)
«ايران امروز» از انتشار مقالاتی كه به ديگر سايتها و نشريات نيز ارسال میشوند معذور است. استفاده از مطالب «ايران امروز» تنها با ذكر منبع و نام نويسنده يا مترجم مجاز است.
Iran Emrooz©1998-2026 | editor@iran-emrooz.net
|