جمعه ۱۲ دي ۱۴۰۴ - Friday 2 January 2026
ايران امروز

iran-emrooz.net | Fri, 02.01.2026, 20:28

استقرار نیروهای لباس‌شخصی در کوی دانشگاه تهران

بر اساس گزارش‌های دریافتی از دانشجویان، طی دو روز گذشته موارد متعددی از تماس‌های ناشناس (Private Number) با دانشجویان دانشگاه‌های تهران، شهید بهشتی، خواجه نصیر و صنعتی شریف ثبت شده است؛ تماس‌هایی که به گفته دانشجویان، با هدف تهدید و ایجاد فضای ارعاب انجام شده‌اند.

مطابق اظهارات دانشجویان، در بخشی از این تماس‌ها، افرادی با معرفی خود به‌عنوان «مامور حراست» اقدام به تهدید دانشجویان کرده و نسبت به پرونده‌سازی در کمیته‌های انضباطی هشدار داده‌اند. دانشجویان می‌گویند محتوای این تماس‌ها عمدتاً همراه با لحن هشدارآمیز و تهدید مستقیم بوده است.

در همین راستا، بنا بر توصیه‌های امنیتی منتشرشده در میان دانشجویان، تأکید شده است که از پاسخ‌دادن به این تماس‌ها خودداری شود؛ چرا که این تماس‌ها فاقد وجاهت قانونی بوده و صرفاً با هدف ایجاد ترس و فشار روانی صورت می‌گیرد.

همزمان، گزارش‌ها از امنیتی‌شدن فضای کوی دانشگاه تهران حکایت دارد. طبق اخبار رسیده، پس از انتشار فراخوانی برای تجمع هماهنگ در خوابگاه‌های دانشگاه‌های مختلف در همراهی با اعتراضات مردمی، از شب گذشته حضور نیروهای لباس‌شخصی در داخل کوی دانشگاه تهران مشاهده شده است.

این تحولات در شرایطی رخ می‌دهد که فضای دانشگاه‌های تهران در روزهای اخیر و پس از همراهی پر شور دانشجویان با اعتراضات مردمی، با افزایش فشارهای امنیتی و محدودیت‌های میدانی همراه بوده و نگرانی‌ها درباره تشدید برخوردها با دانشجویان همچنان ادامه دارد.

خبرنامه امیرکبیر



 

ايران امروز (نشريه خبری سياسی الکترونیک)
«ايران امروز» از انتشار مقالاتی كه به ديگر سايت‌ها و نشريات نيز ارسال می‌شوند معذور است.
استفاده از مطالب «ايران امروز» تنها با ذكر منبع و نام نويسنده يا مترجم مجاز است.
Iran Emrooz©1998-2026 | editor@iran-emrooz.net