شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴ - Saturday 13 December 2025
ايران امروز

iran-emrooz.net | Sat, 13.12.2025, 18:00

گزارش نسرین ستوده از دیدار با خانواده خسرو علیکردی

ما جمعه به مراسم یادبود خسرو علیکردی که همچنان به مرگش مشکوکیم، نرسیدیم. هواپیمای ما چهارساعت و نیم تاخیر پرواز داشت و ما پس از اتمام مراسم به محل مسجد رسیدیم. با وجودی که دیگر کسی در مسجد نبود، هنوز بچه بسیجی ها با بلوز و شلوارهای مشکی و نقاب‌های مشکی و باطوم در دست، فوج فوج می‌آمدند و با پا کوبیدن و دویدن سرو صدا دار، سعی می‌کردند فضا را در اختیار بگیرند.

من و دو تن از همکاران عزیزم، آقایان شریف‌زاده و نصری که برای شرکت در مراسم رفته بودیم، به طرف خانه‌ی همکار فقیدمان خسرو علیکردی حرکت کردیم. در آنجا با همسر و دو دختر نازنین خسروی عزیز دیدار کردیم. وقار و شهامت خانواده ی خسرو و پایداری برادرش جواد بر روشن شدن حقیقت مرگ مشکوک برادر، به راستی ما را تحت تاثیر قرار داد.

وقتی تلاش هانا دختر ۱۰ ساله‌ی خسرو را در نشان دادن علامت پیروزی در عکس ها دیدم، بی اختیار اشکم سرازیر شد. به راستی هنوز هم کودکان‌مان باید مبارزه کنند؟ باری که بر دوش ما قرار دارد. به خانواده‌ی خسرو تسلیت گفتم و از دخترانش عذرخواهی کردم که نتوانستیم دنیای بهتری برایشان درست کنیم. این وظیفه ی ما بود که نگذاریم به این نقطه برسیم.

جواد بر پیگیری پرونده تا روشن شدن حقیقت پافشاری کرد و البته ما وکلا، با حضور همکاران شریف‌مان در مشهد بر تعهدمان برای پیگیری پرونده تاکید کردیم.

غروب دیروز، پس از خداحافظی از جواد عزیز برای پیگیری کار بازداشت شدگان به چهار مکان از ادارات اطلاعات سپاه و سازمان اطلاعات مشهد رفتیم. عصر جمعه بود و کسی هم نمی‌خواست به ما جوابی بدهد.

عالیه مطلب‌زاده، پوران ناظمی، سپیده قلیان، نرگس محمدی، هستی امیری، مرضیه آدینه زاده و دکتر باقری نیا از بازداشت شدگان بودند.

ساعاتی بعد شنیدیم که جواد را هم بازداشت کرده اند. این پاسخ مطالبه ی شفاف سازی او در مرگ مشکوک برادرش بود. جواد مثل بسیاری از شهروندان ایرانی که با فوجی از اتهامات زندگی می‌کنند، با پابند الکترونیکی بیرون از زندان بود.

او را پیش از این با پرونده سازی های مالیاتی هم تهدید کرده اند. اما او می‌گفت زندگی برای او به پیش از مرگ برادرش و پس از مرگ خسرو تقسیم شده است. راست می‌گفت.

اما دردناک ترین قسمت دیدار من به لحاظ شخصی، گرفتن تابلوی هنری ساخت خسرو و دوست مشترک‌مان آقای حسن ودای پور عزیز در زندان وکیل آباد مشهد بود که وقتی خسرو در زندان بود، شعر عالی پیام، شاعر عزیز‌مان را برایم با هنر معرق درست کرده بود. او دوروز قبل از مرگ مشکوک اش در تماس تلفنی با من گفت که قرار است با دوست مشترک عزیزمان به تهران بیاید و آن تابلوی ارزشمند را نیز با خود بیاورد. استبداد به او مجال این کار را نداد.

اکنون ما خواستار آزادی بی قید و شرط همه‌ی بازداشت شدگان مراسم یادبود دیروز. همچنین جواد علیکردی، برادر خسرو و همکار عزیزمان، وکیل شجاع و سربلند ایران هستیم.

همچنین ما بر حق خود و خانواده‌ی خسرو برای شفافیت سازی و روشن شدن حقیقت در این پرونده پا فشاری می‌کنیم. ما دادخواهیم.

اینستاگرام نسرین ستوده



 

ايران امروز (نشريه خبری سياسی الکترونیک)
«ايران امروز» از انتشار مقالاتی كه به ديگر سايت‌ها و نشريات نيز ارسال می‌شوند معذور است.
استفاده از مطالب «ايران امروز» تنها با ذكر منبع و نام نويسنده يا مترجم مجاز است.
Iran Emrooz©1998-2025 | editor@iran-emrooz.net