جمعه ۲۱ فروردين ۱۴۰۵ - Friday 10 April 2026
ايران امروز
iran-emrooz.net | Fri, 10.04.2026, 18:12

العربیه: حملات پهپادی علیه کویت از عراق انجام شده است

منابع العربیه جمعه ۲۱ فروردین فاش کردند که حملات پهپادی روز گذشته که تلاش داشتند مواضع نظامی وابسته به گارد ملی کویت را هدف قرار دهند اما هیچ خسارات انسانی در پی نداشتند، از خاک عراق انجام شدند.

در همین حال، خبرنگار العربیه گزارش داد که امروز وضعیت در آسمان کویت، آرام است.

ایران و گروه‌های نیابتی

کویت روز گذشته ایران و نیروهای نیابتی آن را به انجام حملات پهپادی به‌رغم آتش‌بس دوهفته‌ای اعلام‌شده از بامداد چهارشنبه گذشته، متهم کرد.

در مقابل، سپاه پاسداران ایران ضمن تکذیب انجام هرگونه حمله به کشورهای خلیجی، «اسرائیل یا آمریکا» را به انجام این حملات متهم کرد.

کویت در دوره اخیر یادداشت‌های اعتراضی به مقامات عراقی ارسال و همچنین سفیر عراق را در ارتباط با حملات و پرتاب پهپادها از خاک عراق، احضار کرد.

چندین گروه عراقی طرفدار تهران از زمان آغاز جنگ میان ایران از یکسو و آمریکا و اسرائیل در 28 فوریه گذشته، وارد این درگیری شده‌ و تلاش کردند مواضع و منافع آمریکا را در عراق و دیگر کشورهای منطقه هدف قرار دهند.

العربیه فارسی




 

ايران امروز (نشريه خبری سياسی الکترونیک)
«ايران امروز» از انتشار مقالاتی كه به ديگر سايت‌ها و نشريات نيز ارسال می‌شوند معذور است.
استفاده از مطالب «ايران امروز» تنها با ذكر منبع و نام نويسنده يا مترجم مجاز است.
Iran Emrooz©1998-2026 | editor@iran-emrooz.net