يكشنبه ۴ آبان ۱۴۰۴ - Sunday 26 October 2025
ايران امروز
iran-emrooz.net | Sun, 26.10.2025, 12:24

پزشکیان تصمیمات مهم نمی‌گیرد و با جلسه‌گذاری وقت تلف می‌کند

دولت و مجلس این روزها سرشلوغی‌های بسیاری دارند؛ از رئیس جمهور، معاون اول و وزرا گرفته تا قالیباف و نمایندگان مجلس دائم در جلسات متعدد و فشرده ساعت‌ها وقت می‌گذارند اما سئوال اصلی آن است که این سبک و روش آورده‌ای برای حل مشکلات مردم دارد یا آنکه فقط توجیهی برای نمایش پرکاری هستند.

به گزارش نامه نیوز، مصطفی هاشمی طبا درباره اصرار دولتمردان و مجلسی‌ها به کارهای نمایشی گفت: چون در برابر مسائل کشور نمی توانند تصمیم بگیرند خودشان را با این کارها سرگرم می کنند. فارغ از مسائل بین المللی، ما تهدیدهایی در داخل کشور داریم که این تهدیدها برگشت ناپذیرند.

وی با بیان اینکه برای هیچ کدام مسائل کشور برنامه‌ای به چشم نمی‌خورد، افزود: رئیس جمهور باید ۵-۶ مسئله اصلی کشور را مورد توجه قرار دهدد، وگرنه جلسات متعدد رفتن و جایزه دادن به این و آن فقط وقت تلف کردن است. دولت و مجلس باید به مسائل اصلی کشور بپردازند اما هیچ کدام این کار را نمی کنند چون نیاز است تصمیمات مهم بگیرند.

این فعال سیاسی اظهار کرد: آقای قالیباف بارها اعلام کرد که باید تصمیمات مهم گرفته شود اما این تصمیمات گرفته نمی شود بنابراین برگزاری جلسات متعدد فقط اتلاف وقت است مثلا مجلس دنبال قوانینی می رود که تأثیری ندارند چون عملی نیستند. در واقع همه چیز به روزمرگی می گذرد بدون آنکه مسائل کشور حل شود.

وی ادامه داد:‌ وقتی ما تحریم هستیم در داخل کشور باید فعالیت بیشتری صورت بگیرد مثلا در کشور اسراف انرژی، کشاورزی آب‌بر،‌ آلودگی رودخانه، تالاب و هوای شهرها را داریم. این موضوعات کشور را تهدید می‌کنند. البته تحریم خیلی موضوعات را تحت تأثیر قرار می دهد اما در چنین فضایی ما باید در کشور مقاومت بیشتری داشته باشیم و سیستم های مدیریتی کارآمدتری را به کار بگیریم ولی نه تنها این کار را نمی کنیم بلکه جلوی اسراف‌ها را هم نمی گیریم. همه هم تماشا می کنند تا ببینند در نهایت چه می شود.
هاشمی طبا با بیان اینکه ما سالی ۸ میلیارد دلار بنزین وارد می‌کنیم، گفت: نه تنها هیچ برنامه‌ای برای حل مسائل اساسی کشور نداریم تا با تحریم به شکل کارآمد و واقعی مبارزه کنیم بلکه خودمان نیز پا به پای تحریم‌کنندگان داریم وضعیت تحریمی را تشدید می‌کنیم.




 

ايران امروز (نشريه خبری سياسی الکترونیک)
«ايران امروز» از انتشار مقالاتی كه به ديگر سايت‌ها و نشريات نيز ارسال می‌شوند معذور است.
استفاده از مطالب «ايران امروز» تنها با ذكر منبع و نام نويسنده يا مترجم مجاز است.
Iran Emrooz©1998-2025 | editor@iran-emrooz.net