چهارشنبه ۵ شهريور ۱۴۰۴ -
Wednesday 27 August 2025
|
دادستان تهران علیه زینب موسوی، کمدین ایرانی، به دلیل انتشار ویدیویی در فضای مجازی که حاوی اظهاراتی درباره فردوسی، شاعر ایرانی بود، اعلام جرم کرد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، این اقدام پس از انتشار بخشی از یک برنامه در فضای مجازی صورت گرفته که در آن خانم موسوی مطالبی در ارتباط با فردوسی بیان کرده بود.
قه قضاییه خانم موسوی را به بیان مطالبی «خلاف عفت عمومی» متهم کرده است.
در مهرماه سال گذشته نیز دادستان تهران علیه زینب موسوی اعلام جرم کرده بود که پس از چندی کیفرخواست پرونده او صادر شد.
زینب موسوی، یکی از نخستین زنان مجری استندآپ کمدی در ایران و خالق شخصیت «امپراطور کوزکو»، آبان سال ۱۴۰۲ بازداشت و پس از چند روز آزاد شد. پرونده او با دو اتهام به دادگاه های انقلاب و کیفری تهران ارجاع داده شد.
وی همچنین در مهر ۱۴۰۱ در قم بازداشت و اواخر آبان ماه همان سال با تودیع وثیقه تا پایان مراحل دادرسی آزاد شد. موسوی اعلام کرده بود که در دوران بازداشت ۲۵ روز در انفرادی بوده و به دو سال زندان محکوم شده است.
| |||||||||||||
ايران امروز
(نشريه خبری سياسی الکترونیک)
«ايران امروز» از انتشار مقالاتی كه به ديگر سايتها و نشريات نيز ارسال میشوند معذور است. استفاده از مطالب «ايران امروز» تنها با ذكر منبع و نام نويسنده يا مترجم مجاز است.
Iran Emrooz©1998-2025 | editor@iran-emrooz.net
|