سه شنبه ۴ شهريور ۱۴۰۴ - Tuesday 26 August 2025
ايران امروز
iran-emrooz.net | Thu, 21.08.2025, 21:22

صدور حکم زندان برای نینا گلستانی و رزیتا رجایی

نینا گلستانی و رزیتا رجایی، داستان‌نویسان ساکن رشت، در شعبه‌ی سوم دادگاه این شهر، هر کدام به یک سال حبس تعزیری محکوم شدند.

اتهام‌ این دو‌ نویسنده و فعال مدنی «تبلیغ علیه نظام در فضای مجازی به نفع گروهک‌ها و سازمان‌های مخالف نظام» عنوان شده است.

علاوه بر این، پرونده‌ی قضایی مشترک دیگری نیز علیه آنان با اتهاماتی چون «نشر اکاذیب، تردد بدون حجاب در معابر عمومی، انتشار عکس، تصاویر و مطالب خلاف عفت عمومی و افشای تحقیقات مقدماتی دادسرا» گشوده شده است.

گفتنی است رزیتا رجایی، در تیرماه ۱۴۰۴ پس از برگزاری جلسه‌ی بازپرسی به زندان لاکان رشت منتقل و در تاریخ ۱۲ مرداد با تودیع وثیقه آزاد شد. نینا گلستانی نیز در اسفندماه سال ۱۴۰۳ به دست نیروهای امنیتی بازداشت و پس از پنج روز با تودیع وثیقه آزاد شد.

رجایی و گلستانی پیش‌تر در آبان ۱۴۰۲ نیز بازداشت شده و در دادگاه بدوی به اتهام‌های «اجتماع و تبانی» و «تبلیغ علیه نظام»، هر یک به چهار سال و یک ماه حبس تعزیری محکوم شده بودند.

اطلاعیه کانون نویسندگان ایران




 

ايران امروز (نشريه خبری سياسی الکترونیک)
«ايران امروز» از انتشار مقالاتی كه به ديگر سايت‌ها و نشريات نيز ارسال می‌شوند معذور است.
استفاده از مطالب «ايران امروز» تنها با ذكر منبع و نام نويسنده يا مترجم مجاز است.
Iran Emrooz©1998-2025 | editor@iran-emrooz.net