شنبه ۲۱ تير ۱۴۰۴ - Saturday 12 July 2025
ايران امروز
iran-emrooz.net | Fri, 11.07.2025, 9:03

گزارش امتداد از تداوم وضعیت نگران‌کننده در زندان زنان قرچک

پس از حمله اسرائیل به زندان اوین که شماری از زندانیان این زندان به زندان‌های تهران بزرگ و قرچک(زنان) منتقل شدند، وضعیت نامناسبی برای نگهداری افراد زندانی از سوی خانواده‌ها گزارش شده بود که بر اساس آخرین اخبار رسیده، این وضعیت نگران‌کننده، همچنان برقرار است.

بر اساس این گزارش‌، دو زندانی جدید ـــ که بنا بود با وثیقه آزاد شوند ـــ به بند زندان زنان قرچک اضافه شده‌اند و به عبارت دیگر، نه تنها این بند، خلوت نشده که شلوغ‌تر هم شده و همین مسئله، تنش‌هایی را هم به دنبال داشته است.

گفتنی است که در دو هفته گذشته، زندانیان را سه مرتبه به صورت تنبیهی به انفرادی منتقل کرده‌اند! از جمله این زندانیان، زهره سرو بوده که حکم دادگاه او، اخیرا در مرحله اعاده ‌دادرسی، عینا تائید شده است. این زندانی سیاسی در حالی که از مدت زمان حکم او، کمتر از یک سال باقی مانده و بیش از پنج سال از زمان دوره محکومیت حبس خود را نیز گذرانده، مستقیما به انفرادی منتقل شده است.

بر اساس اخبار واصله، هنوز هیچ دری ـــ نه به سمت راهروها، نه به سوی باشگاه، نه بوتیک و نه سایر امکانات ـــ به روی زندانیان باز نشده است. به گفته زندانیان، همچنین، فروشگاه هم اقلام مورد نیاز زندانیان را تامین نکرده و حتی اقلامی به مانند تن ماهی را هم به رغم اینکه در اختیار دارد به زندانیان، نمی‌فروشد!

بر پایه این گزارش در حال حاضر، دیگر به این محل، بند قرنطینه اتلاق نشده و نام آن را بند ۱۱ گذاشته‌اند. همچنین به گفته زندانیان، مسئولی که از اوین به همراه زندانیان آمده، ترفیع وضعیت هم گرفته و مسئول دو، سه بند از زندان شده است.

به گفته خانواده یکی از زندانیان، روز چهارشنبه که خانواده‌ها برای عزیزان خود، لباس آورده بودند به آن‌ها گفته شده که باید برای تحویل این وسایل در هفته آینده اقدام کنند. همینطور، هیچ یک از تغذیه‌های اولیه‌ای به مانند میوه هم که از سوی خانواده‌ها آورده شده، برای رسیدن به دست زندانیان مورد قبول قرار نگرفت. البته، داروهایی که برای زندانیان از سوی خانواده‌ها تهیه شده بود، توسط زندان مورد قبول قرار گرفت.

ماجرای تخم مرغ در زندان هم حتی برای خود زندان به مسئله‌ای بدل شده و هر عدد از آن به قیمت ۱۴ هزارتومان به زندانیان فروخته شده است. بر اساس اخباری که به «امتداد» رسیده، روز سه شنبه هم که بازرس برای بازدید از وضعیت زندان به این محل مراجعه کرده، یک ساعت پیش از حضور او، کولر بند راه‌اندازی شده و در طول مدت زمان بازرسی  کار می‌کرده است.

کولری که البته، بعد از رفتن او، باز از کار افتاده است! جملگی اینکه مشکل تهویه در زندان کماکان به قوت خود باقی بوده و همین مهم، نیازمند رسیدگی جدی مسئولین در گرمای طاقت‌فرسای کنونی پایتخت و جنوب آن است.

تلگرام امتداد




 

ايران امروز (نشريه خبری سياسی الکترونیک)
«ايران امروز» از انتشار مقالاتی كه به ديگر سايت‌ها و نشريات نيز ارسال می‌شوند معذور است.
استفاده از مطالب «ايران امروز» تنها با ذكر منبع و نام نويسنده يا مترجم مجاز است.
Iran Emrooz©1998-2025 | editor@iran-emrooz.net