دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - Monday 2 June 2025
ايران امروز
iran-emrooz.net | Sun, 25.05.2025, 21:46

انتقال پدرام مدنی، زندانی متهم به جاسوسی، برای اعدام

سازمان حقوق بشر ایران
۴ خرداد ۱۴۰۴

پدرام مدنی، زندانی محکوم به اعدام، روز یکشنبه ۴ خرداد از زندان اوین تهران به قزل‌حصار منتقل شد. قرار است او به‌زودی اعدام شود.

سازمان حقوق بشر ایران با اشاره به موج اعدام کم‌سابقه در ماه‌های اخیر، بار دیگر از جامعه جهانی می‌خواهد که به بحران اعدام در ایران توجه ویژه نشان دهد.

محمود امیری‌مقدم، مدیر سازمان حقوق بشر ایران، گفت: «احکام اعدام در ایران، به‌ویژه در رابطه با اتهاماتی مانند جاسوسی، بدون رعایت هرگونه مبانی دادرسی عادلانه، صادر و اجرا می‌شوند. این اعدام‌ها قتل‌های فراقضایی هستند که جامعه جهانی نباید در قبال آن‌ها بی‌تفاوت بماند.»

بنا بر اطلاع سازمان حقوق بشر ایران، پدرام مدنی (حدودا ۴۰ ساله)، روز یکشنبه از زندان اوین به قزل‌حصار انتقال داده شد. همزمان با خانواده این زندانی خبر داده شد که برای آخرین ملاقات به قزل‌حصار بروند.

او در سال ۱۳۹۸ به اتهام جاسوسی برای اسرائیل بازداشت و سپس به اعدام محکوم شده بود. حکم اعدام او سه بار در دیوان عالی کشور نقض شد اما هر بار با بررسی مجدد در شعبه هم‌عرض، دوباره اعدام صادر شد و گفته می‌شود که این بار قوه قضائیه قصد دارد حکم را هرچه سریعتر اجرا کند.

در سال‌های اخیر، شهروندانی با پیشینه‌ها گوناگون، ازجمله اعضای گروه‌های سیاسی، در دادگاه‌های انقلاب اسلامی به اتهام جاسوسی محاکمه و اعدام شده‌اند که به دلیل فقدان شفافیت در قوه قضائیه جمهوری اسلامی، از جزئیات پرونده‌های آنان اطلاعی در دست نیست.

در ۲۵ روزی که از ماه مه می‌گذرد، دست‌کم ۱۱۳ نفر در ایران اعدام شده‌اند که متوسط اعدام روزانه را به بالای چهار تن در هر روز می‌رساند.




 

ايران امروز (نشريه خبری سياسی الکترونیک)
«ايران امروز» از انتشار مقالاتی كه به ديگر سايت‌ها و نشريات نيز ارسال می‌شوند معذور است.
استفاده از مطالب «ايران امروز» تنها با ذكر منبع و نام نويسنده يا مترجم مجاز است.
Iran Emrooz©1998-2025 | editor@iran-emrooz.net