|
سه شنبه ۹ تير ۱۴۰۵ -
Tuesday 30 June 2026
|
تیم ملی فوتبال برزیل در یک بازی مهیج و دشوار در ورزشگاه شهر هیوستون و در حالی که تا دقایق پایانی در برابر ژاپن ۱-۱ مساوی بود، با زدن گل دوم در دقیقه ۹۵ به مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ راه یافت.
ژاپن در دقیقه ۲۹ و در پی اشتباه دانیلو مدافع برزیل، با شوت دیدنی کایشو سانو از پشت محوطه جریمه یک بر صفر پیش افتاد و در ادامه نیمه اول حملات برزیل به نتیجه نرسید.
با شروع نیمه دوم، برزیل بر شدت حملات خود اضافه کرد و در دقیقه ۵۶ به گل تساوی رسید؛ با ارسال یک توپ روی دروازه، کاسیمیرو، هافبک دفاعی برزیل، از فاصله نزدیک و با ضربه سر توانست زیون سوزوکی، دروازهبان آماده ژاپن، را تسلیم کند.
دقایقی بعد، وینیسیوس جونیور پس از یک حرکت انفرادی تماشایی، از داخل محوطه دروازه ژاپن را هدف قرار داد، اما توپ بعد از واکنش سوزوکی به تیر دروازه خورد و به گل تبدیل نشد.
با ادامه حملات برزیل، گابریل مارتینلی، مهاجم باشگاه آرسنال، در اواخر وقت تلفشده با ضربهای دقیق از داخل محوطه جریمه گل دوم برزیل را به ثمر رساند.
فشار ملیپوشان ژاپنی در دقایق کوتاه باقیمانده نتیجه نداد و برزیل برنده بازی دوم دور یک شانزدهم نهایی جام جهانی شد.
برزیل که سابقه پنج بار قهرمانی در جام جهانی را دارد، در مرحله بعد، روز ۵ ژوئیه در نیوجرسی به مصاف برنده دیدار مرحله یکشانزدهم نهایی میان ساحل عاج و نروژ خواهد رفت.
پاراگوئه با شکست آلمان در ضربات پنالتی راهی یکهشتم نهایی شد
تیم ملی فوتبال پاراگوئه با پیروزی ۴ بر ۳ برابر آلمان در ضربات پنالتی، یکی از بزرگترین شگفتیهای جام جهانی ۲۰۲۶ را رقم زد و به مرحله یکهشتم نهایی صعود کرد.
دیدار دو تیم بامداد سهشنبه در فاکسبورو برگزار شد و پس از تساوی ۱-۱ در ۱۲۰ دقیقه، سرنوشت بازی به ضربات پنالتی کشیده شد. این نخستین بار در تاریخ حضور آلمان در جام جهانی است که این تیم در ضربات پنالتی شکست میخورد.
پاراگوئه در ضربات پنالتی با نتیجه ۴ بر ۳ به پیروزی رسید. خوزه کاناله ضربه سرنوشتساز تیمش را به گل تبدیل کرد، در حالی که کای هاورتس، نیک وولتماده و یوناتان تاه پنالتیهای خود را برای آلمان از دست دادند.
خولیو انسیسو در دقیقه ۴۲ با ضربه سر و روی ارسال ماتیاس گالارسا، پاراگوئه را پیش انداخت. آلمان در دقیقه ۵۴ با ضربه سر کای هاورتس و روی سانتر فلوریان ویرتس بازی را به تساوی کشاند، اما با وجود تلاش دو تیم در ادامه مسابقه و وقتهای اضافه، گلی دیگر به ثمر نرسید.
پاراگوئه در مرحله یکهشتم نهایی روز چهارم ژوئیه در فیلادلفیا به مصاف برنده دیدار فرانسه و سوئد خواهد رفت.
رادیو فردا
|
| |||||||||||||
|
ايران امروز
(نشريه خبری سياسی الکترونیک)
«ايران امروز» از انتشار مقالاتی كه به ديگر سايتها و نشريات نيز ارسال میشوند معذور است. استفاده از مطالب «ايران امروز» تنها با ذكر منبع و نام نويسنده يا مترجم مجاز است.
Iran Emrooz©1998-2026 | editor@iran-emrooz.net
|