يكشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ - Sunday 8 February 2026
ايران امروز

iran-emrooz.net | Sun, 08.02.2026, 16:30

نرگس محمدی در دادگاه انقلاب مشهد به حبس و تبعید محکوم شد

مصطفی نیلی، وکیل دادگستری، روز یکشنبه ۱۹ بهمن اعلام کرد که نرگس محمدی، برنده جایزه صلح نوبل که از آذرماه بازداشت شده است، به هفت سال و نیم زندان و همچنین ممنوعیت خروج از کشور و تبعید محکوم شده است.

آقای نیلی در شبکه ایکس نوشت: «ایشان از بابت اجتماع و تبانی به شش سال حبس و از بابت فعالیت تبلیغی به یک سال و نیم حبس و به عنوان مجازات تکمیلی به دو سال ممنوعیت خروج از کشور و دو سال تبعید به شهرستان خوسف محکوم شده است.»

این وکیل دادگستری گفت که خانم محمدی در تماس از بازداشتگاه امنیتی مشهد با او تماس گرفت و اعلام کرد روز شنبه به شعبه اول دادگاه انقلاب مشهد منتقل و پس از پایان جلسه دادگاه، حکم صادر و به او ابلاغ شد.

مصطفی نیلی افزود: «خانم نرگس محمدی گفت که سه روز پیش به دلیل وضعیت بد جسمانی به بیمارستان منتقل و مجدد به بازداشتگاه برگردانده شده است. ‏هنگامی که ایشان شروع به توضیح اتفاقات و نحوه بازداشت‌شان کردند تلفن قطع شد.»

نرگس محمدی و چند فعال حقوق بشر دیگر روز ۲۱ آذر در مراسم برزگداشت خسرو علیکردی، وکیل و فعال حقوق بشر، در مشهد بازداشت شدند.

رادیو فردا



 

ايران امروز (نشريه خبری سياسی الکترونیک)
«ايران امروز» از انتشار مقالاتی كه به ديگر سايت‌ها و نشريات نيز ارسال می‌شوند معذور است.
استفاده از مطالب «ايران امروز» تنها با ذكر منبع و نام نويسنده يا مترجم مجاز است.
Iran Emrooz©1998-2026 | editor@iran-emrooz.net