چهارشنبه ۱ بهمن ۱۴۰۴ - Wednesday 21 January 2026
ايران امروز

iran-emrooz.net | Wed, 21.01.2026, 9:23

جنبش «کوئیر برای برابری»: خامنه‌ای در ایران مرتکب جنایت علیه بشریت شده است!

بار دیگر رژیم جمهوری اسلامی حاکم بر ایران برگی دیگر از تاریخ جنایت‌بار خود را به مردم ایران و جهانیان نشان داد و اعتراضات به حق مردم ایران را نه تنها به خاک و خون کشید بلکه اکنون میشود گفت دست به جنایتی هولناک علیه بشریت زده است!

بنابر گزارشات در روزهای ۱۸ و ۱۹ دی ۱۴۰۴ برابر با ۸ و ۹ ژانویه ۲۰۲۶ در فراخوان عمومی مردم برای شرکت در اعتراضات و اعتصابات سراسری، ماموران سرکوب‌گر رژیم ایران با دستور شخص علی خامنه‌ای رهبر این رژیم با گلوله جنگی تمام معترضین حاضر در خیابان‌ها را به رگبار بستند!

رژیم خامنه‌ای مانند همیشه برای پوشاندن پرونده عظیم جنایت خود دست به قطعی اینترنت در ایران زد که تا کنون که این نوشتار در حال نگارش است یعنی ۲۱ ژانویه ۲۰۲۶ هم‌چنان ادامه دارد! از همین رو آمار قربانیان این جنایت تا کنون مشخص نیست! اما با این حال آمارهای متفاوتی منتشر شده که خود سطح هولناک سرکوب را پیشاروی ما قرار می‌دهد!

سازمان حقوق بشر ایران مستقر در نروژ اعلام کرده است که بیش از ۳۸۰۰ تن از معترضین تا کنون تایید شده توسط حکومت به قتل رسیده‌اند! این سازمان همچنین اعلام کرد در حال بررسی صحت بیش ۴۰۰۰ قربانی دیگر است! همچنین خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر مستقر در ایالات متحده هم اعلام کرده در اعتراضات دی ۱۴۰۴ دست کم بیش از ۴۰۰۰ تن جان خود را از دست داده‌اند!

اما آمار قربانیان تنها به این موارد منتهی نشد، تیم سردبیری شبکه خبری «ایران اینترنشنال» بنابر اطلاعاتی که از شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی به دست آورده اعلام کرده که در اعتراضات دی ۱۴۰۴ دست کم ۱۲ هزار نفر کشته شده‌اند! بنابر این گزارش علی خامنه‌ای رهبر رژیم ایران مستقیم دستور سرکوب و استفاده از سلاح جنگی را داده است!

حتی انتشار آمار قربانیان تنها به رسانه‌های فارسی‌زبان و سازمان‌های حقوق‌بشری ایرانی منتهی نشد و رسانه‌های بین‌المللی هم آمار متفاوتی منتشر کردند! شبکه خبری «سی‌بی‌اس» آمریکا شریک خبری، شبکه خبری «بی‌بی‌سی» بریتانیا اعلام کرده دست کم ۲۰ هزار تن توسط مأموران سرکوب‌گر رژیم ایران در اعتراضات سراسری کشته شده‌اند! همچنین روزنامه‌های «ساندی تایمز» و «دیلی میل» که هر دو چاپ بریتانیا هستند هم اعلام کردند در اعتراضات ژانویه ۲۰۲۶ در ایران بنابر گزارشات دریافتی از پزشکان ایرانی ۱۶،۵۰۰ نفر کشته شده و ۳۰۰ هزار نفر بازداشت شده‌اند!

متاسفانه به دلیل قطعی اینترنت و دسترسی نداشتن کامل به ایران نمیتوان آمار قطعی را اعلام کرد اما آنچه مشاهده‌ می‌شود یک قتل‌عام خوفناک است که در خاک ایران توسط رژیم جمهوری اسلامی رخ داده! قتل‌عامی که حتی علی خامنه‌ای دیکتاتور حاکم بر ایران هم بر آن اذعان کرده و گفته در اعتراضات هزاران تن کشته شده‌اند! هم‌چنین دیدبان حقوق‌بشر سازمان ملل متحد و نماینده ویژه سازمان ملل در امور ایران هم اعلام کرده‌اند جنایت علیه بشریت در ایران رخ داده و باید کمیته مستقل حقیقت‌یاب برای این موضوع تشکیل شود! اظهاراتی که نشان دهنده آن است چهره واقعی رژیم جمهوری اسلامی در جامعه جهانی آشکار شده است!

از همین رو جنبش «کوئیر برای برابری» متشکل از فعالین رنگین‌کمانی کوئیر-فمینیست ترقی‌خواه ضمن گرامیداشت یاد جانباختگان خیرش انقلابی دی ۱۴۰۴ این جنایت را محکوم و نشانی از آن میداند که تمامیت رژیم جمهوری اسلامی حاکم بر ایران به رهبری علی خامنه‌ای مردم ایران را قتل‌عام کرده و مرتکب جنایت علیه بشریت شده است!

همچنین ما خواهان اقدام فوری جامعه جهانی در حمایت از مردم ایران هستیم! ما تمام فعالان مخالف رژیم ایران و ایرانیان خارج از کشور را که به سرنگونی‌ تمامیت آن باور دارند فرامیخوانیم که با تجمعات خود و ارتباطات با دولت‌های کشورهایی که در آن اقامت دارند، آنچه در ایران رخ داده است را آشکارا بیان کنند و خواهان آن شوند دولت‌های جهان سفرای خود را از ایران فرابخوانند، تمام روابط سیاسی، اقتصادی و دیپلماتیک خود را با رژیم ایران قطع کنند، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به عنوان گروه تروریستی طبقه‌بندی کنند، حق مردم ایران برای سرنگونی رژیم جمهوری اسلامی و استقرار دموکراسی متکثر حقوق‌بشری در ایران را به رسمیت بشناسند و به هر شکل ممکن در مقابل یک رژیم تا بن دندان مسلح جمهوری اسلامی و شبه‌نظامیان مزدور شیعه عراقی، لبنانی، پاکستانی و افغانستانی از مردم و معترضین ایرانی بر اساس مداخله بشردوستانه اقدام کنند! چرا که اگر اکنون اقدام صورت نگیرد همانند آنچه در تابستان ۶۷ رخ داد این بار به وسعت بیشتر حکومت اسلامی خامنه‌ای خاوران‌ها خواهد ساخت! باید یکصدا فریاد زد «اقدام عملی کمک به معترضین در ایران نه یک خواسته بلکه یک فوریت بشردوستانه است»

کارن ایزدی، سخنگوی «کوئیر برای برابری»
فعال مدنی کوئیر-فمینیست چپ



 

ايران امروز (نشريه خبری سياسی الکترونیک)
«ايران امروز» از انتشار مقالاتی كه به ديگر سايت‌ها و نشريات نيز ارسال می‌شوند معذور است.
استفاده از مطالب «ايران امروز» تنها با ذكر منبع و نام نويسنده يا مترجم مجاز است.
Iran Emrooz©1998-2026 | editor@iran-emrooz.net