يكشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - Sunday 10 August 2025
ايران امروز

iran-emrooz.net | Sat, 09.08.2025, 10:03

پزشکیان: حتی کسانی که به درست یا غلط در زندان انداختیم هم پای ایران ایستادند

یورونیوز فارسی: مسعود پزشکیان، رئیس‌ جمهوری ایران روز شنبه در سخنانی به مناسبت روز خبرنگار، در گفتگو با شبکه خبر گفت: «حتی کسانی که ما انتظار نداشتیم و ما برخی از آنان را به زندان برده بودیم، حال درست یا نادرست، برخوردهایی کرده بودیم، آمدند و پای ایران ایستادند.»

آقای پزشکیان با اشاره به اینکه در این دوره، دولت وظیفه داشت خدمات عمومی و تأمین کالاهای اساسی را ادامه دهد، تاکید کرد که در هیچ بخشی کسری و کمبودی مشاهده نشد.

به گفته او، آرامش در ارائه خدمات، چه در زمینه کالاهای ضروری و چه خدمات عمومی، کاملا مشهود بود و این موضوع با همکاری دستگاه‌های مختلف از جمله ارتش، سپاه، نیروی هوایی و پدافند محقق شد.

رئیس‌ جمهوری ایران با قدردانی از خبرنگاران و رسانه‌ها به‌خاطر پوشش مستمر اخبار، گفت در این بحران، انسجام و وحدتی در کشور شکل گرفت که فراتر از اختلاف‌های سیاسی و اجتماعی بود. او افزود: «حتی کسانی که پیش‌تر به دلایل مختلف بازداشت شده بودند، در این شرایط برای دفاع از کشور ایستادند.» به گفته او، این همراهی نشان داد که در زمان تهدید خارجی، جامعه ایران قادر است بر شکاف‌ها غلبه کند و در برابر دشمن متحد شود.

وی با اشاره به نمونه‌هایی از این همبستگی گفت که در جریان بحران اخیر، افرادی با گرایش‌ها و سبک زندگی متفاوت، حتی کسانی که ممکن است با حجاب یا دیدگاه‌های رسمی حکومت همسو نباشند، در خیابان‌ها با شعار حمایت از رهبری و دفاع از تمامیت ارضی ایران حضور داشتند. او این رویکرد را «درس مهمی برای پذیرش تفاوت‌ها» دانست.

آقای پزشکیان تأکید کرد که «اختلاف‌نظر در جامعه امری طبیعی است» و نباید به معنای دشمنی تلقی شود: «در خانواده‌ها، بین همسران یا در جامعه، همیشه تفاوت دیدگاه وجود دارد. این اختلاف‌ها نباید به جدایی و تقابل منجر شود. رسانه‌ها باید این پیام را منتقل کنند که می‌توان با وجود تفاوت‌ها، بر نقاط مشترک تمرکز کرد.» او گفت اگر رسانه‌ها بتوانند این فرهنگ را ترویج کنند، بسیاری از درگیری‌ها به گفت‌وگو تبدیل خواهد شد و انسجام اجتماعی تقویت می‌شود.

در پایان، رئیس‌ جمهوری ایران با اشاره به لزوم حفظ وحدت ایجادشده در دوران بحران، تأکید کرد: «ایران متعلق به همه ایرانیان است و چه در داخل و چه در خارج، همه برای دفاع از کشور ایستاده‌اند.» او از رسانه‌ها خواست که با قدرت به انتشار پیام وحدت ملی ادامه دهند و اختلاف‌نظرها را به شکاف‌های مخرب تبدیل نکنند.

حضور آقای پزشکیان در صدا و سیمای جمهور اسلامی به مناسبت روز خبرنگار در حالی صورت گرفته، که محدودیت‌های گسترده‌ای در ایران برای رسانه‌های مستقل و غیرحکومتی وجود دارد و تلویزیون هم عموما از سوی ناظران متهم می‌شود که دست جریانی خاص نزدیک به حاکمیت قرار دارد و روایت‌‌هایی یک‌سویه از اتفاقات و رخدادهای ایران و جهان به مخاطبان عرضه می‌کند.



 

ايران امروز (نشريه خبری سياسی الکترونیک)
«ايران امروز» از انتشار مقالاتی كه به ديگر سايت‌ها و نشريات نيز ارسال می‌شوند معذور است.
استفاده از مطالب «ايران امروز» تنها با ذكر منبع و نام نويسنده يا مترجم مجاز است.
Iran Emrooz©1998-2025 | editor@iran-emrooz.net