يكشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - Sunday 11 May 2025
ايران امروز

iran-emrooz.net | Mon, 27.11.2023, 17:00

بازداشت متهم به زخمی‌کردن سه دانشجوی فلسطینی‌تبار در آمریکا

پلیس شهر برلینگتون در ایالت ورمانت آمریکا فردی را به ظن تیراندازی به سه دانشجوی فلسطینی‌تبار بازداشت کرد.

متهم مردی سفیدپوست و ۴۸ ساله توصیف شده است. پلیس در آپارتمان او که در مقابل محل تیراندازی قرار دارد مدارک و شواهدی را بدست آورده است.

به گفته جان موراد، رئیس پلیس برلینگتن، متهم که جیسن ایتن نام دارد پس از شلیک چندین گلوله به سمت سه دانشجو فرار کرده بود.

آقای موراد گفته هنوز هیچ مدرکی دال بر انگیزه واقعی ضارب به دست نیامده و از مردم خواسته از تعجیل در نتیجه‌گیری خودداری کنند.

دو تن از این سه دانشجو که همگی ۲۰ ساله هستند، از بالاتنه مورد اصابت گلوله قرار گرفته اند و یکی از پایین‌تنه.

هر سه دانشجو فلسطینی‌تبارند اما دو تن از آنها شهروند آمریکا هستند.

کاخ سفید هم اعلام کرده که جو بایدن در جریان جزئیات حادثه قرار گرفته و همچنان از اطلاعات تازه خبردار خواهد شد.

برنی سندرز سناتور مستقل ایالت ورمانت هم با صدور بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن تیراندازی نوشت: «هدف قرار گرفتن سه فلسطینی جوان در برلینگتون حیرت‌انگیز و ناراحت‌کننده است. نفرت، در اینجا یا هیچ‌جای دیگر جایی ندارد».

فیل اسکات فرماندار ورمانت هم این حادثه را «تراژدی» خواند و از مردم ایالت خواست متحد شده و «نگذارند این حادثه باعث افزایش نفرت و تفرقه شود».

«کمیته یهودیان آمریکا»،‌ با انتشار بیانیه‌ای روی شبکه ایکس، توئیتر سابق، نوشت از بروز این حادثه «وحشت‌زده» شده و خواستار تحقیق پلیس درباره احتمال ارتباط آن با «نفرت و اسلام‌هراسی» شد.

موسسه «صدایی برای صلح»،‌ مرتبط با انجمن یهودیان ورمانت- نیوهمشایر هم از بروز این حادثه ابراز انزجار کرد. این بنیاد که خواستار پایان جنگ اسرائیل و حماس هم شده، در بیانیه‌اش نوشت: «ما در کنار همه دانشجویان،‌ خانواده‌هایشان، و همه کسانی که از این «نمونه بارز اقدام ناشی از نفرت» آسیب دیده‌اند، هستیم». این سازمان ضمن ابراز همبستگی با «همه فلسطینی‌ها در فلسطین اشغالی، گوشه و کنار جهان و همینجا در ورمانت» بر تعهد خود برای ایجاد یک «ورمانت امن و پذیرا برای همه» تأکید کرد.

رادیو فردا



 

ايران امروز (نشريه خبری سياسی الکترونیک)
«ايران امروز» از انتشار مقالاتی كه به ديگر سايت‌ها و نشريات نيز ارسال می‌شوند معذور است.
استفاده از مطالب «ايران امروز» تنها با ذكر منبع و نام نويسنده يا مترجم مجاز است.
Iran Emrooz©1998-2025 | editor@iran-emrooz.net