يكشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - Sunday 11 May 2025
ايران امروز

iran-emrooz.net | Mon, 27.11.2023, 13:33

احضار سحر زکریا، صبا کمالی و دانیال مقدم به دنبال انتشار آهنگ «حوری»

سحر زکریا،‌ بازیگر سینما، صبا کمالی، بازیگر و دانیال مقدم، خواننده به دنبال انتشار آهنگ مشترک‌شان «حوری» به دادسرای فرهنگ و هنر احضار شدند.

دانیال مقدم، در استوری در صفحه اینستاگرام خود با اعلام این خبر نوشته است: «هم یک قشری به داشتن حجاب تو این موزیک گیر دادند و فحش دادند. هم از داخل به موضوع کار گیر دادند و می‌گویند دعوت به فساد و فحشا داشتیم.»

آهنگ «حوری» سه روز پیش در صفحه اینستاگرام آقای مقدم منتشر شد، با این توضیح که «این آهنگ به مناسبت روز جهانی منع خشونت علیه زنان برای حمایت از زنان ایران منتشر شده است.»

صبا کمالی، خواننده دیگر این آهنگ، هم استوری آقای مقدم را در مورد احضار به دادسرای فرهنگ و هنر را بازنشر کرده است.

تک‌خوانی زنان در ایران ممنوع است. ‌خوانندگان زن بسیاری به دلیل خواندن با احکام قضایی روبرو شده‌اند و شماری از خوانندگان زن مجبور به ترک ایران شدند.

با این که خوانندگان زن در ایران اجازه فعالیت رسمی ندارند اما در سال‌های اخیر بسیاری از خوانندگان زن ویدیوهای اجراهای خود را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده‌اند.

بی‌بی‌سی



 

ايران امروز (نشريه خبری سياسی الکترونیک)
«ايران امروز» از انتشار مقالاتی كه به ديگر سايت‌ها و نشريات نيز ارسال می‌شوند معذور است.
استفاده از مطالب «ايران امروز» تنها با ذكر منبع و نام نويسنده يا مترجم مجاز است.
Iran Emrooz©1998-2025 | editor@iran-emrooz.net