جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - Friday 29 March 2024
ايران امروز
iran-emrooz.net | Mon, 16.11.2020, 12:09

کبوترباز چینی کبوتر بلژیکی را ۱.۶ میلیون یورو خرید

یورونیوز: یک کبوترباز آماتور چینی، با خرید یک کبوتر نژاد بلژیکی به قیمت یک میلیون و ۶۰۰ هزار یورو (یک میلیون و ۹۰۰ هزار دلار) در حراجی مجازی، رکورد خرید و فروش کبوتر را شکست.

بهای پرداخت شده برای این کبوتر که در آخرین ساعات روز یکشنبه ۱۵ نوامبر (۲۵ آبان) در مرکز حراجی «بهشت کبوتران» یا «پیپا» در نزدیکی بروکسل، پایتخت بلژیک برگزار شد، از ارزش طلای هم‌وزن خودش بیشتر است. این حراجی دو هفته در جریان بود و تنها در نیم ساعت مانده به پایان آن، کبوتر گرانبها که «نیو کیم» نام دارد، فروخته شد.

برنده حراجی امسال، سال گذشته در همین حراجی، یک کبوتر دیگر از نژاد آرماندو را به قیمت ۳۵۰ هزار یورو (۴۰۶ هزار دلار) خریده بود. برگزارکنندگان حراجی می‌گویند دو نام مستعاری که مشترکا برنده حراجی آنلاین امسال شده‌اند، احتمالا متعلق به یک نفر، یعنی همان فرد پولدار چینی سال قبل است که می‌خواهد کبوتر جدید را با کبوتر آرماندو خود جفت کرده و جوجه‌کشی کند.

کبوترهای نامه‌رسان که اروپاییان در گذشته برای پیام‌رسانی در جنگ‌ها از آنها استفاده می‌کردند، تا پیش از این در کشورهای اروپایی به ویژه بلژیک و فرانسه طرفداران زیادی داشته‌اند. بعد از جنگ از این کبوترها برای سرگرمی در مسابقه ویژه‌ای استفاده شد که در آن، هر کبوتری تا مسیر دورتری پرواز کند، برنده خواهد بود.

علاقه به این مسابقه کم کم در اروپا کمرنگ شد، اما با اقبالی که آسیایی‌ها، به ویژه کبوتربازان چینی در سال‌های اخیر به آن نشان دادند، دوباره اوج گرفت. در کنار این بازی، تجارت قدیمی خرید و فروش کبوتر در قالب حراجی آنلاین، در بلژیک بسیار رونق یافته است. فدراسیون کبوتربازی بلژیک ۱۸ هزار نفر عضو دارد. شمار اعضا این فدراسیون در سال‌های پس از جنگ جهانی دوم، ۲۵۰ هزار نفر بود.

در چین نیز مسابقات کبوتربازی برگزار می‌شود و طرفداران زیادی دارد. ارزش جوایز این مسابقات گاه به ده‌ها میلیون یورو می‌رسد.

بلژیکی‌ها نیز به طور سنتی به عنوان بهترین کبوتربازان و پرور‌ش‌دهندگان کبوتر شناخته می‌شوند و تجربه زیادی در آمیزش کبوترها و اصلاح ژنتیکی آنها دارند. در واقع بلژیک بهترین مکان برای پرورش کبوتر در جهان شناخته می‌شود.

یک کبوتر به طور عادی تا ۱۵ سال عمر می‌کند.




 

ايران امروز (نشريه خبری سياسی الکترونیک)
«ايران امروز» از انتشار مقالاتی كه به ديگر سايت‌ها و نشريات نيز ارسال می‌شوند معذور است.
استفاده از مطالب «ايران امروز» تنها با ذكر منبع و نام نويسنده يا مترجم مجاز است.
Iran Emrooz©1998-2024