شنبه ۲۱ تير ۱۴۰۴ - Saturday 12 July 2025
ايران امروز
" width="800" />
iran-emrooz.net | Fri, 22.11.2019, 11:22

واکنش اورژانس تهران به خبر انتقال دستگیرشدگان با آمبولانس

رییس اورژانس تهران درباره برخی اخبار مبنی بر استفاده از آمبولانس برای انتقال دستگیر شدگان گفت: چنین موضوعی امکان ندارد و این شایعات را صددرصد تکذیب می‌کنم و این موضوع کاملا بی‌پایه و اساس و دروغ است.
رییس اورژانس تهران خبر انتقال دستگیر شدگان با آمبولانس را تکذیب کرد و گفت: ما در اورژانس وظیفه انتقال مصدومان را برعهده داریم، چه این مصدومان افراد عادی و چه از طرف نیروی انتظامی باشند، فرقی ندارد.
«پیمان صابریان» رییس اورژانس تهران درباره برخی اخبار مبنی بر استفاده از آمبولانس برای انتقال دستگیر شدگان گفت: چنین موضوعی امکان ندارد و این شایعات را صددرصد تکذیب می‌کنم و این موضوع کاملا بی‌پایه و اساس و دروغ است.
وی گفت: ما اجازه چنین کاری را نداریم و رسالت کاری ما نیز مشخص است.ما در اورژانس وظیفه انتقال مصدومان را برعهده داریم، چه این مصدومان افراد عادی و چه از طرف نیروی انتظامی باشند، فرقی ندارد؛ در کل جابجایی افراد مصدوم برعهده ماست.
رییس اورژانس تهران خاطرنشان کرد: نیروهای اورژانس به هیچ عنوان وارد پوشش کار دیگری نمی‌شوند.
ایلنا




 

ايران امروز (نشريه خبری سياسی الکترونیک)
«ايران امروز» از انتشار مقالاتی كه به ديگر سايت‌ها و نشريات نيز ارسال می‌شوند معذور است.
استفاده از مطالب «ايران امروز» تنها با ذكر منبع و نام نويسنده يا مترجم مجاز است.
Iran Emrooz©1998-2025 | editor@iran-emrooz.net