جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - Friday 26 April 2024
ايران امروز
iran-emrooz.net | Sat, 28.05.2016, 18:12

ایران ۲۰ میلیون کاربر شبکه اجتماعی دارد

مدیرعامل شرکت مخابرات استان اصفهان گفت: جمعیتی بالغ بر ۲۰ میلیون کاربر شبکه‌های اجتماعی در ایران وجود دارد.
  شبکهٔ اجتماعی، ساختاری اجتماعی است که از گروه‌هایی(که فردی یا سازمانی هستند) تشکیل شده و توسط یک یا چند نوع خاص از وابستگی ها مانند ایده‌ها، دوست‌ها و خویشاوندی بهم متصلند.

استفاده از خدمات شبکه‌های اجتماعی در شبکه اینترنت و فضای مجازی، روزبه‌روز محبوبیت بیشتری پیدا می‌کند بطوریکه میلیون ها نفر در دنیا از این شبکه ها استفاده می کنند.

به گزارش روز شنبه ایرنا از روابط عمومی شرکت مخابرات استان اصفهان، حسین کشایی افزود: امروزه، ارتباطات به صنعتی تبدیل شده که همه شئون زندگی مردم را تحت تاثیر خود قرار داده است.

وی با اشاره به شعار امسال روز جهانی ارتباطات (۲۷ اردیبهشت) تحت عنوان ‘صنعت ارتباطات، فناوری اطلاعات و تاثیر آن بر جامعه’ گفت: نباید در برابر صنعت ارتباطات بی‌تفاوت بود بلکه باید آن را بشناسیم و نسبت به آن‌ حساسیت نشان دهیم.

مدیرعامل شرکت مخابرات استان اصفهان گفت: این شرکت دو میلیون و ۴۰۰ هزار خط تلفن ثابت، چهار میلیون و ۶۰۰ هزار خط تلفن همراه و ۸۰۰ هزار مشترک اینترنتی را پوشش می‌دهد.

کشایی با اشاره به اهمیت توسعه و ارتقای سیستم‌ها و خدمات مخابراتی به مردم افزود: امسال درصددیم پوشش مخابراتی نسل چهارم تلفن همراه را در اختیار مردم قرار دهیم زیرا شهروندان روز به روز نیازمند سرویس‌های مخابراتی جدید هستند.

وی تصریح کرد: ما هنوز نتوانسته ایم بخوبی پاسخگوی نیازهای مردم باشیم زیرا کارهای اجرایی در بخش مخابرات بسیار پرهزینه، پیچیده و زمانبَر است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز پیش از این گفته بود که همه شهرهای بزرگ کشور امسال دارای نسل چهارم تلفن همراه می شوند.

نسل چهارم تلفن همراه بر مبنای پروتکل اینترنت(IP) داده‌های صوتی و تصویری را با سرعتی بسیار بالاتر از نسل‌های قبل(از یکصد مگابیت در ثانیه تا یک گیگابیت در ثانیه) در اختیار کاربر قرار می‌دهد.




 

ايران امروز (نشريه خبری سياسی الکترونیک)
«ايران امروز» از انتشار مقالاتی كه به ديگر سايت‌ها و نشريات نيز ارسال می‌شوند معذور است.
استفاده از مطالب «ايران امروز» تنها با ذكر منبع و نام نويسنده يا مترجم مجاز است.
Iran Emrooz©1998-2024