ايران امروز

نشريه خبری سياسی الكترونيك

Iran Emrooz (iranian political online magazine)

iran-emrooz.net | Wed, 28.09.2005, 17:41

احمدي‌نژاد: حكومت اسلامي ماوظيفه‌اي جز تمهيد مقدمات براي ظهور حضرت امام زمان ندارد


احمدي‌نژاد از علماي حوزه‌ي علميه درخواست كرد كه با ارائه تئوري‌هاي اسلامي، دولت را حمايت كنند زيرا به اعتقاد وي نظارت علما سهم بسيار بالايي در اصلاح رفتار دولت و دستگاهها دارد.
به گزارش ايسنا محمود احمدي‌نژاد ظهر روز چهارشنبه در پنجمين اجلاسيه‌ي مشترك جامعه‌ي مدرسين حوزه‌ي علميه قم اظهار كرد: ما محتاج حمايت و نظارت هستيم. نظارت عمومي بسيار كارساز است، نظارت بزرگان و علما سهم بسيار بالايي در اصلاح رفتار دولت خواهد داشت و چشم بيدار شيعه مي‌تواند به دولت كمك كند.
وي گفت: ما امروز براي اداره‌ي كشور به الگوها و احكام اسلامي نيازمنديم. جامعه نيازمند مجاهدت و تئوري‌پردازي در مباحث بانكي و پولي است كه بدون ارتباط با اسلام و تفكر علوي امكان حركت به سمت جلو براي آن وجود ندارد.
وي ادامه داد: ما براي اداره حكومت نيازمند دستورالعمل بسيار روشن هستيم. امروز بناي بسياري از ساختارهاي اداري و برنامه‌ريزي‌هاي اقتصادي و فرهنگي ما از تئوري‌هاي وارداتي است؛ در حالي كه بايد اين تئوري‌ها پردازش شود تا در اجرا با مشكل مواجه نشويم.
وي با بيان اين‌كه در طول 27 سال گذشته برخي اشتباهات صورت گرفته كه نمي‌توان گفت غيرعمد بوده‌اند، اظهار كرد: اشتباه اول نوع نگاه دولت و برنامه‌ريزان به آموزش و پرورش بود و با اين نگاه كه تعداد معلمان كم است توجه به اين بخش كاهش يافت در حالي‌كه بيشتر مردم ايران بهترين دوران زندگي‌شان در اين دوره سپري مي‌شود نياز است كه توجه بيشتري به بحث آموزش و پرورش در كشور شود.
رييس‌جمهور اشتباه دوم را سخن برخي از افراد دانست كه عنوان مي‌كردند دولت جمهوري اسلامي چه ارتباطي با ترويج دين دارد.
احمدي‌نژاد با بيان اينكه مگر دولت اسلامي مي‌تواند نسبت به دين و مباني ديني بي‌توجه باشد، با اشاره به وجود قريب 60 هزار مسجد در كشور، گفت: متأسفانه بسياري از اين مساجد حتي از داشتن امكانات اوليه بهداشتي نيز محرومند. ما نمي‌توانيم بگوييم دولت به گونه‌اي وارد شود كه مساجد كه پايگاه مردم بوده به توجيه دولت بپردازند اما اعتقادمان اين است كه وقتي دولت براي همه‌چيز بودجه مي‌گذارد بايد براي آبادي مساجد نيز پول بگذارد.
وی در بخش ديگري از سخنانش با بيان اينكه حكومت اسلامي كه امروز لباس جمهوري اسلامي بر تن دارد وظيفه‌اي جز تمهيد مقدمات براي ظهور حضرت امام زمان (عج) ندارد، گفت: از چنين منظري جمهوري اسلامي بايد سمت و سوي عدالت‌گستري و تعالي مادي و معنوي باشد و تلاش كند به جامعه‌ي مهدوي نزديكتر شود.
او ادامه داد: امروز جمهوري اسلامي با يك حيات بالنده روبروست. مردم در طول انقلاب رنج و زحمت بسياري كشيده و متحمل شده‌اند، اما سوال اينجاست آيا با همين آهنگ و روش و سرعت مي‌توان به اهداف انقلاب دست يافت؟
رييس جمهور ادامه داد: ملت با مشكلات مهمي مواجه شده‌اند كه شايد مهمترين آن كم‌توجهي به عدالت بود. ما نمي‌توانيم به اسم پيشرفت، عدالت را فراموش كنيم؛ در حالي‌كه توسعه‌ي كشور بايد منبع رفاه اجتماعي مي‌شد، به ضدعدالت تبديل شده و قله‌هاي ثروت شكل مي‌گيرد.
وي با بيان اينكه در دوران توسعه پس از مدتي متوجه شديم كه عمران و آبادي كشور هزينه‌هاي بسيار بالايي را داشته است، گفت: گسترش فقر، تشديد شكاف طبقاتي، مديراني كه به بيت‌المال دست‌اندازي مي‌كنند و در مراكز تصميم‌گيري نفوذ كرده و قانون را دور مي‌زنند، همه هزينه‌هاي اين روند توسعه‌اي بوده‌اند.
به گزارش ايسنا احمدي‌نژاد گفت: برخي مسؤولان سد بزرگي را در برابر اهداف انقلاب ايجاد مي‌كنند. حتي اينها بسياري از رسانه‌ها را در اختيار خود قرار داده‌اند. آنها استفاده از بيت‌المال را نه تنها مال خود مي‌دانند بلكه ترويج هم مي‌كنند. بسياري اين گرفتاري‌ها را توجيه كرده و حتي پاي بزرگان را به ميان مي‌كشند كه اين همان خلاف حركت به سمت عدالت است.
رييس‌جمهور با تأكيد بر اينكه نبايد در مقابل فساد و تبعيض سكوت كرد، گفت كه آن مقدار كه در مقابل هتك مي‌ايستيم بايد در مقابل خلافهايي كه وجود دارد ايستادگي كنيم.
وي با تأكيد بر اينكه با استفاده از تئوري‌هاي مادي نمي‌توان جامعه‌ي اسلامي را اداره كرد، ‌گفت: تئوري‌هاي مادي كه در جامعه جا باز كرده‌اند براي تضعيف گروههايي خاص و استفاده سرمايه‌داران آمده‌اند. در فضايي‌كه مناسبات غيراسلامي و غيرعادلانه حاكم مي‌شود نه تنها تئوري‌هاي پولي، بانكي و اقتصادي ما را به مقصد نمي‌رسانند بلكه روز به روز از مقصدمان دور مي‌كنند.
او گفت: سالها بحث توسعه كرديم اما غافل مانديم كه تعالي جامعه و كشور به تعالي مادي و معنوي منوط است. توسعه بدون فرهنگ ما را به جايي نمي‌رساند. حالا متوجه مي‌شويم بي‌توجهي به فرهنگ، فضا را براي دشمن باز كرده است و آنها هرچه مي‌خواهند آماده كرده و در جامعه منتشر مي‌كنند.
وي در پايان با اشاره به اينكه در كشور بيش از 5/2 ميليون دانشجو وجود دارد و نصفي از آنها در خوابگاه زندگي مي‌كنند بر ساخت خوابگاه براي اين قشر تأكيد كرد و گفت: در كنار همه‌ي اين سخنان، علما بايد راهها را نشان دهند و دولت نيز وظيفه‌ي خود مي‌داند به بسط اين انديشه‌ها همت گمارد.