یاشار دارالشفاء، پژوهشگر علوم اجتماعی، آستاره (مریم) انصاری و بهار صحرائیان، دو وکیل دادگستری، طی دو روز گذشته با تودیع وثیقه از زندانهای فشافویه تهران و عادلآباد شیراز آزاد شدند؛ در حالی که نهادهای قضایی و امنیتی همچنان درباره جزئیات برخی از این پروندهها توضیحی منتشر نکردهاند.
یاشار دارالشفاء، پژوهشگر علوم اجتماعی و فعال سیاسی چپگرا، روز چهارشنبه ۳۱ تیر پس از حدود هفت هفته بازداشت، با قرار وثیقه از زندان فشافویه آزاد شد. او ۱۱ خرداد در منزلش در تهران بازداشت شده بود.
همزمان، آستاره (مریم) انصاری، وکیل دادگستری و عضو کانون وکلای فارس، نیز پس از بیش از دو ماه بازداشت با سپردن وثیقه از زندان عادلآباد شیراز آزاد شد. او ۱۴ اردیبهشت در منزل خود بازداشت شده بود و پیشتر نیز در جریان اعتراضات «زن، زندگی، آزادی» بازداشت شده بود.
یک روز پیش، سهشنبه ۳۰ تیر، بهار صحرائیان، دیگر وکیل دادگستری و عضو کانون وکلای فارس، با تودیع وثیقه از زندان عادلآباد آزاد شد. او اواخر اردیبهشت، پس از مراجعه به دادگاه انقلاب شیراز برای پیگیری پرونده موکلانش بازداشت شده بود.