خبرگزاری هرانا – امید فراغت، روزنامه نگار ساکن کرج، صبح امروز پس از احضار توسط نهادهای امنیتی، به دادسرای عمومی و انقلاب منتقل و در نهایت با صدور قرار بازداشت موقت، به زندان منتقل شد.
این روزنامهنگار صبح امروز پس از احضار توسط نهادهای امنیتی، به دادسرای عمومی و انقلاب منتقل شد و در نهایت با صدور قرار بازداشت موقت، به زندان انتقال یافت.
اتهامات مطروحه علیه امید فراغت «تشویش اذهان عمومی» و «اقدام علیه امنیت ملی» عنوان شده است.
امید فراغت روز گذشته اعلام کرده بود که طی یک تماس تلفنی به پلیس امنیت احضار شده است.
آقای فراغت در آبانماه ۱۴۰۴، توسط شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران به پرداخت ۲۰ میلیون تومان جزای نقدی بدل از سه ماه حبس محکوم شد. وی پیشتر در این پرونده توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به سه ماه حبس محکوم شده بود.
در مردادماه سال گذشته، جلسه دادگاه رسیدگی به دیگر پرونده آقای فراغت بابت دو اتهام تبلیغ علیه نظام و تشویش اذهان عمومی، در دادگاه انقلاب کرج برگزار شد. وی در این پرونده از دو اتهام انتسابی تبرئه شد.
امید فراغت، روزنامهنگار و فعال رسانهای سیاسی ساکن کرج، پیش از این نیز به واسطه فعالیتهای خود سابقه برخوردهای قضایی داشته است.