خبرگزاری هرانا – جلسه بازپرسی پرونده جدید زرتشت احمدی راغب، زندانی سیاسی امروز در دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه یک کرج برگزار شد. او که چندی پیش از ندامتگاه مرکزی کرج به مکان نامعلومی منتقل شده بود، هماکنون در این زندان در اعتصاب به سر میبرد و از برقراری تماس تلفنی و ملاقات با خانواده محروم است.
بر اساس اطلاعات دریافتی هرانا، امروز یکشنبه ۷ تیرماه، جلسه بازپرسی آقای احمدی راغب در شعبه هفت دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه یک کرج برگزار شد. وی در این جلسه از بابت اتهامات انتسابی به دفاع از خود پرداخت و پس از پایان جلسه، به بند دو سالن ۱۴ ندامتگاه مرکزی کرج بازگردانده شد.
یک منبع نزدیک به خانواده این زندانی سیاسی با تایید این خبر به هرانا گفت: «آقای احمدی راغب از بیماریهای متعددی از جمله بیماری قلبی و تنگی نفس رنج میبرد، با این حال از رسیدگی پزشکی در زندان محروم مانده است. وی در اعتراض به پروندهسازی در زندان و عدم رسیدگی پزشکی، دست به اعتصاب غذا زده و امروز چهاردهمین روز اعتصاب خود را سپری میکند.»
مورخ ۱۹ خردادماه زرتشت به دنبال انتشار یک فایل صوتی از ندامتگاه مرکزی کرج به مکانی نامعلوم منتقل شده بود.
آقای احمدی راغب در تاریخ ۲۴ آبان ۱۴۰۴، با تصمیم مسئولین زندان و دادستان کرج، جهت گذراندن هشت ماه باقی مانده از دوران محکومیت حبس خود از زندان قزلحصار به ندامتگاه مرکزی کرج منتقل شده بود.
این زندانی سیاسی در تیرماه ۱۴۰۳، در خصوص پرونده ای که با شکایت مسئولان زندان قزلحصار کرج در طول دوران تحمل حبس علیه وی گشوده شد، به یک سال حبس و دو سال تبعید محکوم شد. با به اجرا درآمدن این حکم، امکان آزادی از این زندانی سیاسی پس از قریب به پنج سال تحمل حبس بابت پرونده پیشین، از وی سلب شد.
زرتشت احمدی راغب اواخر اسفندماه ۱۴۰۱ بازداشت و پس از چند ماه، توسط دادگاه انقلاب تهران به پنج سال و هشت ماه حبس و مجازات های تکمیلی محکوم شد. وی پیشتر نیز به واسطه فعالیتهای خود سابقه برخورد قضایی و تحمل حبس را داشته است.