ايران امروز

نشريه خبری سياسی الكترونيك

Iran Emrooz (iranian political online magazine)

iran-emrooz.net | Sat, 28.03.2026, 19:05

حمله ارتش اسرائیل به «ستاد سازمان صنایع دریایی» در تهران


ارتش اسرائیل روز شنبه ۸ فروردین با انتشار بیانیه‌ای از هدف قرار دادن زیرساخت‌های صنایع نظامی دریایی و تسلیحاتی جمهوری اسلامی خبر داد.

در این بیانیه که در آغاز پنجمین هفته از عملیات نظامی در ایران منتشر شد، آمده است: «ارتش اسرائیل شب گذشته در تهران، ستاد سازمان صنایع دریایی رژیم تروریستی ایران و چندین سایت دیگر تولید تسلیحات را هدف قرار داد.»

بر اساس این بیانیه، ارتش اسرائیل در این حملات «ستاد سازمان صنایع دریایی رژیم تروریستی ایران» را هدف قرار داد.

به گفته ارتش دفاعی اسرائیل، این ستاد «مسئول پژوهش، توسعه، و تولید انواع تسلیحات دریایی از جمله شناورهای سطحی و زیرسطحی، سامانه‌های سرنشین‌دار و بدون‌سرنشین، همچنین موتور‌ها و تسلیحات است.»

اسرائیل تاکید دارد که این حمله «به تعمیق ضربه به توان دریایی رژیم تروریستی ایران انجامیده و در رأس آن، آسیب جدی به توان تولید تسلیحات دریایی وارد کرده است.»

آمریکا و اسرائیل روز شنبه ۹ اسفند عملیات نظامی گسترده و مشترکی را علیه مواضع جمهوری اسلامی در ایران آغاز کردند که در نخستین موج این حملات علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، و شماری از فرماندهان نظامی و سیاسی رژیم حاکم بر ایران کشته شدند. جمهوری اسلامی نیز در مقابل به بهانه هدف قرار دادن پایگاه‌های آمریکا و متحدانش، چندین کشور را هدف حملات موشکی و پهپادی خود قرار داده است.

از آن زمان بسیاری از مراکز نظامی و امنیتی و سایت‌های موشکی و هسته‌ای جمهوری اسلامی، و نیز پایگاه‌های نیروی انتظامی و بسیج در شهرهای مختلف ایران به ویژه تهران، هدف حملات اسرائیل و آمریکا قرار گرفته، اما دونالد ترامپ تصریح کرده که عملیات نظامی در ایران «در مقیاسی بزرگ» و تا دفع تهدیدهای جمهوری اسلامی ادامه خواهد داشت و «موج بزرگ‌تری از حملات هنوز در راه است.»

صدای آمریکا