ايران امروز

نشريه خبری سياسی الكترونيك

Iran Emrooz (iranian political online magazine)

iran-emrooz.net | Wed, 18.03.2026, 22:18

قطر وابستگان نظامی و امنیتی سفارت ایران را اخراج کرد


در پی حمله ایران به تأسیسات عظیم گاز طبیعی قطر خلیج فارس، وزارت امور خارجه این به وابستگان نظامی و امنیتی سفارت جمهوری اسلامی در دوحه دستور داد ظرف ۲۴ ساعت خاک این کشور را ترک کنند.

این وزارتخانه در پستی در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرد: «هم وابستگان نظامی و هم وابستگان امنیتی سفارت، به علاوه افرادی که در دو دفتر وابستگان کار می‌کنند، عناصر نامطلوب هستند و [قطر] درخواست می‌کند که آنها حداکثر ظرف ۲۴ ساعت خاک این کشور را ترک کنند.»

دوحه دلیل این تصمیم را حملات مکرر ایران به این کشور اعلام کرد که آخرین مورد آن شهر صنعتی رأس لفان قطر را هدف قرار داده بود.

در بيانيه‌ای که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، آمده است که در صورت ادامه اقدامات «خصمانه» از سوی ايران، قطر ناچار خواهد بود برای حفاظت از خود تدابير بيشتری اتخاذ کند.

شرکت دولتی انرژی قطر گفته است آتش‌سوزی‌های ناشی از حملات ایران به تأسیسات اصلی گاز این کشور در این منطقه، «خسارت‌های گسترده‌ای» وارد کرده است.