ايران امروز

نشريه خبری سياسی الكترونيك

Iran Emrooz (iranian political online magazine)

iran-emrooz.net | Tue, 03.02.2026, 16:13

امتناع ویدا ربانی از تماس تلفنی با خانواده


در پی بازداشت ویدا ربانی، مقام‌های امنیتی با مادر او تماس گرفته و از «خوب بودن حال» وی خبر داده‌اند؛ با این حال، خود ربانی از انجام مکالمه تلفنی خودداری کرده است.

به نوشته سایت امتداد، یکی از نزدیکان ربانی گفته است که او در جریان سفر بازداشت شده و هم‌اکنون در بازداشتگاه اطلاعات ساری نگهداری می‌شود. امتناع او از تماس تلفنی، گمانه‌زنی‌ها درباره آغاز اعتصاب غذای اعتراضی را تقویت کرده است.

نزدیکان ربانی می‌گویند او پیش‌تر اعلام کرده بود در صورت بازداشت، با توجه به اینکه صرفاً اظهارنظر سیاسی کرده و جرمی مرتکب نشده، از همان ابتدای بازداشت دست به اعتصاب غذای اعتراضی خواهد زد؛ موضوعی که اکنون موجب نگرانی جدی خانواده و اطرافیانش شده است.

ویدا ربانی از جمله امضاءکنندگان بیانیه‌های ۱۷ فعال سیاسی و مدنی است. این فعال سیاسی فروردین ماه امسال پس از تحمل حدود ۳ سال حبس از زندان آزاد شده بود.