استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ایالات متحده پنجشنبه شب در جریان نشست «شورای اسرائیلی-آمریکایی» در فلوریدا، ابراز امیدواری کرد که کشورش برای حل تنشهای موجود با ایران به یک راهحل دیپلماتیک دستیابد. وی در عین حال تاکید کرد که در غیر این صورت گزینه جایگزین، بسیار بد خواهد بود.
وی در پاسخ به این سوال که آیا حمله نظامی آمریکا به ایران محتمل است، گفت: «امیدوارم یک راهحل دیپلماتیک وجود داشته باشد. واقعاً امیدوارم.» وی افزود که چهار موضوع در توافق دیپلماتیک با ایران مطرح است: ابتدا غنیسازی هستهای؛ دوم موشکها که باید ذخایر و برد آنها کاهش یابد؛ سوم مواد هستهای فعلی که در اختیار دارند و میزان تقریبی آن ۲۰۰۰ کیلوگرم با غنای بین ۳.۶۷ تا ۶۰ درصد است؛ و چهارم نیروهای نیابتی.
او افزود: «اگر آنها بخواهند به جامعه ملل بازگردند، ما میتوانیم آن چهار مشکل را از طریق دیپلماتیک حل کنیم که این یک راهحل عالی خواهد بود. گزینه جایگزین، بد خواهد بود.»
زمانی که از او پرسیده شد آیا پیامی برای مردم ایران که خواهان سقوط رژیم هستند دارد، پاسخ داد: «آنها مردمی فوقالعاده شجاع هستند و ما در کنار شما ایستادهایم.»
یورونیوز فارسی