ايران امروز

نشريه خبری سياسی الكترونيك

Iran Emrooz (iranian political online magazine)

iran-emrooz.net | Tue, 06.01.2026, 22:35

علیرضا قربانی هم از لغو کنسرت‌های خود خبر داد


علیرضا قربانی، خواننده، همزمان با ادامه اعتراض‌ها در ایران اعلام کرد که کنسرت‌های خود در داخل کشور را لغو می‌کند.

او روز سه‌شنبه ۱۶ دی با انتشار متنی در حساب اینستاگرام خود نوشت «با توجه به اتفاقات تلخ و رنجی که جامعه، به‌خصوص خانواده‌هایی که عزیزان خود را از دست داده‌اند، متحمل شده‌اند»، این مجموعه کنسرت‌ها را برگزار نخواهد کرد.

او افزود که برگزاری کنسرت در این مقطع زمانی را «نه در توان ذهنی و روحی تیم خود می‌دانیم و نه هم‌راستا با حال‌وهوای دل مردم».

روز دوشنبه هم همایون شجریان، خواننده موسیقی سنتی، از لغو کنسرت‌های پیش روی خود در اروپا در حمایت از معترضان خبر داد.

پیش از این گزارش‌هایی منتشر شده بود که در روزهای اخیر شمار دیگری از خوانندگان، کنسرت‌های خود را در شهرهای مختلف در واکنش به شرایط کنونی در کشور لغو کرده‌اند.