محکومیت حبس و خلع لباس محمدتقی اکبرنژاد، روحانی اهل تشیع، توسط دادگاه تجدیدنظر ویژه روحانیت تایید شد. آقای اکبرنژاد در مرحله بدوی به ۲۳ ماه و شش روز حبس و سه سال خلع لباس روحانیت محکوم شده بود.
به گزارش خبرگزاری هرانا، صفحه منتسب به این روحانی اعلام کرد که دادگاه تجدیدنظر ویژه روحانیت حکم حبس و خلع لباس روحانیت او را عینا تایید کرده است.
او در مرحله بدوی به اتهام «تضعیف نظام» به هشت ماه و یک روز حبس و بابت «توهین به رهبران انقلاب اسلامی» به ۱۵ ماه و پنج روز زندان محکوم شده بود. همچنین در خصوص اتهام «هتک حیثیت روحانیت» حکم سه سال خلع لباس روحانیت علیه او صادر شده بود.
آقای اکبرنژاد در اسفندماه ۱۴۰۲ با تودیع وثیقه از زندان قم آزاد شد. بازداشت وی در تاریخ ۲۸ بهمن ۱۴۰۲، توسط ماموران اطلاعات سپاه صورت گرفته بود.
محمدتقی اکبرنژاد پیشتر در پیام صوتی که نسخهای از آن برای هرانا فرستاده شده بود، به تشریح وضعیت خود مبنی بر تحت فشار بودن جهت اخذ اعترافات اجباری پرداخته بود.
آقای اکبرنژاد، روحانی اهل تشیع و استاد پیشین حوزه علمیه قم، پیشتر نیز به واسطه فعالیت های خود سابقه برخوردهای قضایی داشته است.