ايران امروز

نشريه خبری سياسی الكترونيك

Iran Emrooz (iranian political online magazine)

iran-emrooz.net | Thu, 14.08.2025, 12:59

اعتراض زندانیان سیاسی اوین به انکار وجود زندانی سیاسی در ایران


جمعی از زندانیان سیاسی زندان اوین، در واکنش به اظهارات اخیر الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت مسعود پزشکیان، که مدعی شده «در کشور زندانی سیاسی نداریم که آن‌ها را آزاد کنیم»، بیانیه‌ای منتشر کردند و این سخنان را «انکار آشکار واقعیت» و «توهین به حافظه جمعی ملت ایران» دانستند.

در این بیانیه، زندانیان سیاسی تأکید کرده‌اند که جمهوری اسلامی بارها از سوی نهادهای حقوق بشری بین‌المللی و سازمان‌های زیرمجموعه سازمان ملل به دلیل «نقض سیستماتیک و گسترده حقوق بشر» محکوم شده است؛ از جمله سرکوب خونین اعتراضات مردمی، شکنجه و اعدام‌های فراقضایی، بازداشت‌های خودسرانه و ایجاد فضای رعب و وحشت.

در پایان، آن‌ها از مردم ایران، فعالان مدنی و سیاسی و آزادی‌خواهان جهان خواستند به کمپین «من یک زندانی سیاسی هستم» بپیوندند تا «صدای حق‌طلبی خاموش نماند و دروغگویان نتوانند تاریخ را تحریف کنند».

منبع: تلگرام مهدی محمودیان
@MahmoudianMehdi