ايران امروز

نشريه خبری سياسی الكترونيك

Iran Emrooz (iranian political online magazine)

iran-emrooz.net | Mon, 07.07.2025, 13:04

ناپدید شدن دوچرخه‌سوار ۱۸ ساله فرانسوی در ایران


لنار مونترلوس، جوان فرانسوی ۱۸ ساله فرانسوی که برای گردش به ایران سفر کرده بود از خرداد ماه گذشته در ایران ناپدید شده و خانواده‌اش اطلاعی از سرنوشت او ندارند. وزارت خارجه فرانسه نیز درباره سرنوشت او ابراز نگرانی کرده است.

به نوشته «پاریزین»، لنار مونترلوس دوچرخه‌سوار فرانسوی- آلمانی، از ۲۶ خرداد در ایران ناپدید شده و از آن زمان ارتباط او با خانواده‌اش قطع شده است.

او از تابستان سال گذشته، پس از آن که دبیرستان خود را به اتمام رساند سفر خود با دوچرخه به ۳۵ کشور در ۴۰۰ روز را آغاز کرد و پس از عبور از کشورهای مختلف، چهارم آذر از طریق مرز سلماس به ایران رسید و در اینستاگرام‌ از تهران و خیابان‌های شلوغ آن نوشت.

او بعد از یک وقفه چند ماهه بار دیگر از سوم خرداد سفرش را در ایران ادامه داد و به ابرکوه، یزد و شیراز رفت و در ۲۲ خرداد نوشت که دیگران درباره خطرناک بودن ادامه سفر در ایران به او هشدار داده‌اند. اما نوشت که سفرش به ایران «تاکنون تجربه زیبایی» بوده است.

یک منبع دیپلماتیک به «پاریزین» گفته است که ناپدید شدن این جوان فرانسوی در ایران نگران کننده است ولی او از تایید این‌که لنار در ایران بازداشت شده خودداری کرد ولی گفت «حکومت ایران از شهروندان غربی به عنوان «گروگان» استفاده می‌کند» و به فرانسوی‌ها هشدار داد به ایران سفر نکنند.

این منبع همچنین از پاسخ به این سوال که آیا نام این گردشگر فرانسوی در میان شهروندان اروپایی که اخیرا حکومت ایران آنها را به اتهام جاسوسی برای اسرائیل بازداشت کرده هست، نیز خودداری کرد. خانواده او از مردم برای یافتن نشانی از او استمداد طلبیده‌اند.

العربیه فارسی