ايران امروز

نشريه خبری سياسی الكترونيك

Iran Emrooz (iranian political online magazine)

iran-emrooz.net | Thu, 19.06.2025, 20:02

توماج صالحی، خواننده رپ معترض بازهم بازداشت شد


حساب‌های متعلق به توماج صالحی، خواننده رپ معترض در شبکه‌های اجتماعی می‌گویند این خواننده و رپر ایرانی روز پنج‌شنبه ۲۹ خرداد در جزیره کیش بازداشت شده است.

در اینستاگرام و شبکه ایکس معلق به این خواننده آمده است:

«توماج صالحی در جزیره کیش بازداشت شد. هیچ اطلاعی از نهاد بازداشت کننده، مکان نگهداری و سلامت او نداریم. مسئولیت هر اتفاقی برای سلامت و جان او مستقیماً متوجه حکومت است. توماج باید فوراً آزاد شود.»

صالحی که پیش‌تر به دلیل حمایت از اعتراضات سراسری در سال ۱۴۰۱ بازداشت و ابتدا به اعدام محکوم شده بود، پس از کاهش حکم به زندان در آذر ۱۴۰۳ آزاد شد. او طی روزهای اخیر در واکنش به حملات اسرائیل، ضمن انتقاد از بمباران‌ها، بی‌کفایتی مسئولان جمهوری اسلامی در محافظت از جان مردم را نیز به چالش کشیده بود.

از آغاز حمله اسرائیل به ایران، جمهوری اسلامی به بازداشت‌های گسترده شهروندان با اتهام‌هایی از قبیل جاسوسی برای اسرائیل دست زده است. به گفته سازمان حقوق بشر ایران، تاکنون بیش از ۲۲۰ نفر در نقاط مختلف کشور به اتهام همکاری با اسرائیل بازداشت شده‌اند.

همچنین دسترسی به اینترنت به‌شدت محدود شده و دو زندانی سیاسی زندان اوین، علی یونسی و حمید کاشانی، به‌طور ناگهانی به مکان نامعلومی منتقل شده‌اند.