ايران امروز

نشريه خبری سياسی الكترونيك

Iran Emrooz (iranian political online magazine)

iran-emrooz.net | Fri, 14.03.2025, 9:00

بیش از ۵۰ روز بی خبری از وضعیت بیژن کاظمی


امتداد: بیژن کاظمی با گذشت بیش از ۵۰ روز، هم‌چنان در بازداشت موقت به‌سر می‌برد. این زندانی سیاسی پیشین، برای بار دوم، در تاریخ ۳۰ دی‌ماه ۱۴۰۳ توسط نیروهای وزارت اطلاعات در کوهدشت، بدون هیچ گونه احضار یا ابلاغ قبلی، بازداشت و بنا به‌ اظهار ضابطین، در تاریخ سوم بهمن به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شد.

او در این مدت تنها یک‌تماس تلفنی کوتاه، آن‌هم پیش از اعزام به اوین، با خانواده‌ خود داشته و بیش از ۵۰ روز است که هیچ گونه تماسی با خانواده نداشته است.

کاظمی از حق هرگونه تماس تلفنی و ملاقات با خانواده و وکلایش محروم است. وکلای او هم‌چنین امکان دسترسی به پرونده‌اش را ندارند.

متاسفانه حتی اتهام وی تاکنون به خانواده و وکیل اعلام نشده است.

کاظمی، در فروردین ماه ۱۳۹۹ نیز به اتهام امنیتی بازداشت و به سه سال و نیم زندان محکوم‌شد. وی پس از گذراندن ۲ سال حبس در زندان مرکزی خرم‌آباد، با پابند الکترونیکی از زندان آزاد شد.  

خانواده‌ی او به شدت نگران سلامتی‌اش هستند. او در نتیجه‌ی تحمل دو سال حبس از بیماری‌های متعددی  رنج می‌برد.