ايران امروز

نشريه خبری سياسی الكترونيك

Iran Emrooz (iranian political online magazine)

iran-emrooz.net | Sun, 17.09.2023, 20:16

امیر حسین زارع طلا و حسن و امیرمحمد یزدانی نقره گرفتند


تیم ملی کشتی آزاد ایران از چهار وزن نخست رقابت‌های قهرمانی جهان بلگراد یک مدال طلا و دو نقره گرفت. امیر حسین زارع در سنگین‌وزن برای ایران طلا گرفت و حسن یزدانی و امیر محمد یزدانی نایب قهرمان شدند.

به گزارش بی‌بی‌سی، حسن یزدانی، کاپیتان تیم ملی کشتی آزاد ایران در فینال وزن ۸۶ کیلوگرم مسابقات قهرمانی جهان در صربستان با ضربه فنی مقابل دیوید تیلور آمریکایی شکست خورد و مدال نقره گرفت.

یزدانی با شکست جایدن لارنساس (استرالیا)، بیامباسورین (مغولستان) و مایلز امینه (سن مارینو) به نیمه‌نهایی رسید. او در آن دیدار جاورایل شاپیف از ازبکستان را با نتیجه ده بر صفر مغلوب کرد. ستاره کشتی آزاد ایران با صعود به فینال، سهمیه حضور در المپیک ۲۰۲۴ پاریس را بدست آورد.

رقابت دیوید تیلور یکی از بهترین‌های جهان با یزدانی، به یکی از مسابقات کلاسیک و بسیار جذاب کشتی در سال‌های اخیر بدل شده است.

یزدانی و تیلور طی سال‌های اخیر فینال‌های وزن ۸۶ کیلوگرم را در رقابت‌های جهانی و المپیک برگزار کرده‌اند.

حسن یزدانی دارنده مدال طلای المپیک ۲۰۱۶ ریو است و در المپیک ۲۰۲۰ توکیو هم به فینال رسید، اما به تیلور باخت.

دیوید تیلور در نیمه‌نهایی عظمت دولتبیکوف حریف قزاقستانی خود را ضربه فنی کرد و به دیدار نهایی رسید

تیلور قبل از این دوره مسابقات قهرمانی جهان ۱-۴ از یزدانی جلو بود. دیدار قبلی آن‌ها در مسابقات پارسال قهرمانی جهان با پیروزی ۱-۷ کشتی‌گیر آمریکایی تمام شد.

پیش از مسابقه حسن یزدانی یک کشتی‌گیر ایرانی دیگر هم صاحب مدال نقره شده بود.

امیر محمد یزدانی با شکست از حریف آمریکایی به مدال نقره وزن ۷۰ کیلوگرم رسید. او در فینال مسابقات بلگراد به مصاف زین رترفورد نایب قهرمان ۲۰۲۲ جهان رفت و ۸ بر ۵ شکست خورد.

در آخرین کشتی این روز مسابقات امیر حسین زارع با عملکردی درخشان مدال طلا گرفت. او در فینال وزن ۱۲۵ کیلوگرم گنو پتریاشویلی کشتی‌گیر گرجستانی را با ضربه فنی شکست داد.