فرماندهی نیروهای اروپایی آمریکا (EUCOM) اعلام کرد که دو فروند هواپیمای سوخو-27 روسیه، پهپاد MQ-9 آمریکا را در دریای سیاه هدف تعقیب و رهگیری قرار دادند. این پهپاد آمریکا توسط یکی از هواپیماهای روسیه مورد اصابت قرار گرفته و در آبهای بین المللی سقوط کرد.
به گزارش آناتولی، در این بیانیه آمده است که دو فروند هواپیمای سوخو-27 روسیه اقدام به رصد و شناسایی پهپاد MQ-9 نیروی هوایی آمریکا بر فراز دریای سیاه کردند.
در این بیانیه آمده است: حوالی ساعت ۷:۳۰ صبح، یکی از سوخوهای روسی با پروانه MQ-9 برخورد کرد. نیروهای آمریکایی مجبور شدند پهپاد MQ-9 را به آبهای بین المللی در دریای سیاه بیاندازند. قبل از این برخورد، سوخو-27 به صورت غیرحرفه ای بر روی MQ-9 سوخت پاشید و به محیط زیست آسیب وارد کرد.
در این بیانیه با اشاره به اینکه این رویداد ادامه سلسله اقدامات خطرناک خلبانان روسی است، تصریح شد که این رفتارها خطرناک بوده و ممکن است منجر به اشتباه در محاسبات شود.
ژنرال جیمز بی هکر، فرمانده نیروی هوایی آمریکا در اروپا و آفریقا در این بیانیه گفت: پهپاد MQ-9 ما در حال انجام عملیات معمولی بود.
این ژنرال آمریکایی گفت: هواپیماهای آمریکا و متحدانش در حریم هوایی بینالمللی به فعالیت خود ادامه خواهند داد و ما از روسیه میخواهیم که عملیات خود را حرفهای و ایمن تر انجام دهد.