شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ -
Saturday 3 June 2023
|
طبق گزارش “حال وش”، روز گذشته، پنجشنبه ۴ خرداد ۱۴۰۲، دستکم ۶ زندانی از جمله یک زندانی بلوچ که پیشتر به اعدام محکوم شده بودند جهت اجرای حکم به سلول انفرادی زندان مرکزی گرمسار منتقل شدهاند.
هویت زندانی بلوچ #عبدالله_توتازهی، ۴۰ ساله، فرزند عبدالغفور متاهل و دارای چهار فرزند احراز شده است. از هویت ۵ زندانی دیگر اطلاعاتی در دست نیست.
عبدالله در سال ۱۳۸۶ در شهر گرمسار به اتهام مرتبط به جرایم مواد مخدر بازداشت شده است.
لازم به ذکر است که همزمان با اعتراضات سراسری در کشور، اجرای احکام اعدام شهروندان بلوچ افزایش چشمگیری داشته است. تنها از ۲۹ مرداد ۱۴۰۱ تا ۴ خرداد ۱۴۰۲ دستکم ۱۴۲ شهروند بلوچ در زندانهای مختلف کشور اعدام شدهاند.
| ||||||
ايران امروز
(نشريه خبری سياسی الکترونیک)
«ايران امروز» از انتشار مقالاتی كه به ديگر سايتها و نشريات نيز ارسال میشوند معذور است. استفاده از مطالب «ايران امروز» تنها با ذكر منبع و نام نويسنده يا مترجم مجاز است.
Iran Emrooz©1998-2023
|