ايران امروز

نشريه خبری سياسی الكترونيك

Iran Emrooz (iranian political online magazine)

iran-emrooz.net | Wed, 16.09.2026, 14:00
قدیانی: قاتلان مردم همان نیروهای حاکمیت‌اند

ابوالفضل قدیانی از زندان اوین: «تروریستی در کار نبوده و نیست؛ قاتلان مردم همان نیروهای حاکمیت‌اند»

ابوالفضل قدیانی، زندانی سیاسی محبوس در زندان اوین، در آستانه سالگرد جنبش «زن، زندگی، آزادی» با انتشار بیانیه‌ای، روایت رسمی جمهوری اسلامی درباره کشتار معترضان در اعتراضات دی‌ماه ۱۴۰۴ را به چالش کشیده و خواستار پاسخگویی درباره تناقض میان ادعای حضور «تروریست‌ها» در اعتراضات مردمی و امنیت کامل تجمعات حکومتی شده است.

قدیانی در این بیانیه که از سالن یک بند هفت زندان اوین نوشته شده، با اشاره به برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن و تجمعات و پرچم‌گردانی‌های حکومتی طی ماه‌های گذشته، پرسیده است اگر آن‌گونه که جمهوری اسلامی ادعا می‌کند، عاملان تیراندازی و کشتار معترضان «تروریست‌های وابسته به بیگانگان» بوده‌اند، چرا این افراد در هیچ‌یک از تجمعات حکومتی ظاهر نشده‌اند؟

او همچنین رسانه‌ها و نهادهای حقوق بشری را فراخوانده است تا این تناقض را مورد پرسش قرار دهند. قدیانی مسئولیت کشتار معترضان دی‌ماه ۱۴۰۴ را متوجه نیروهای حکومتی دانسته و علی خامنه‌ای و مجتبی خامنه‌ای را مسئول این کشتار معرفی کرده است.

متن کامل بیانیه ابوالفضل قدیانی:

«۲۵ شهریورماه سالگرد جنبش زن، زندگی، آزادی است.به یاد شهدای خونین‌کفن این جنبش تحول‌آفرین و همچنین جنبش خونبار دی‌ماه ۱۴۰۴ هم که به شیوه‌ای وحشیانه، با سبعیت و قساوت قلب، با رگبار مسلسل قتال عام شدند، ۲ سؤال مطرح می‌کنم.

بیش از ۶ ماه است که مزدوران نظام فاسد جمهوری اسلامی، به سرکردگی مجتبی خامنه‌ای تبهکار غارتگر، در کمال امنیت و آرامش شب‌ها خیابان‌گردی و پرچم‌گردانی می‌کنند و با رجزخوانی و عربده‌کشی و هل من مبارز طلبیدن (البته همراه با سورچرانی و دریافت پاداش‌های کلان)، مزاحم استراحت و آرامش مردم می‌شوند.

عجیب آن است که نه در این تجمعات شبانه و نه در تظاهرات حکومتی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴، خبری از تروریست‌های مورد ادعای دروغ‌پردازان جمهوری اسلامی که مردم معترض بی‌دفاع را در اعتراض‌های دی‌ماه به رگبار بستند، نبوده و نیست.

اکنون رسانه‌ها و نهادهای حقوق بشری باید در مقابل تناقض‌گویی‌ها و دروغ‌پردازی‌های گوبلزی نظام سران آدم‌کش جمهوری اسلامی بایستند و بپرسند چگونه است که هر بار به محض اوج گرفتن اعتراضات مردم، عده‌ای که حکومت آنان را تروریست می‌نامد، همچون قارچ سر از خاک بیرون می‌آورند و مردم را قتل عام می‌کنند، اما در راهپیمایی‌های حکومتی ناپدید می‌شوند.

مگر غیر از این است که منافع قاتلان مردم که حکومت آنان را به بیگانگان منتسب می‌کند، در پیروزی مردم معترض و در شکست راهپیمایان حکومتی است؟

پس با کدام منطق باید اعتراض مردم علیه حکومت را با گلوله خاموش کنند که منافع آنان را تأمین می‌کند و در راهپیمایی‌های حکومتی دود می‌شوند و به هوا می‌روند؟

باید پرسید چگونه است که حکومت می‌تواند امنیت راهپیمایان مزدور و هواداران خود را در سراسر شهرهای ایران به گونه‌ای تأمین کند که حتی خون از دماغ احدی جاری نشود، اما وقتی نوبت به اعتراضات و مخالفت‌های مردم بی‌دفاع می‌رسد، میدان را برای مزدورانی که تروریست می‌خواند خالی می‌کند؟

راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در کمال امنیت و آرامش و بیش از ۶ ماه پرچم‌گردانی و تجمعات همراه با مزاحمت و ایجاد رعب و وحشت برای مردم، بار دیگر دست خونین و شیوه خائنانه حکومت ولایت شیطانی فقیه را رو می‌کند که تروریستی در کار نبوده و نیست و قاتلان ده‌ها هزار جان بیدار و بی‌دفاع، همان نیروهای مزدور حاکمیت‌اند که به دستور علی خامنه‌ای خونریز تبهکار و طراحی پسرش مجتبی، مردم را در دی‌ماه ۱۴۰۴ به گلوله بستند و مرتکب جنایت سهمگینی شدند که در تاریخ معاصر ایران بی‌سابقه است.

ملت ایران هرگز این جنایت ضد بشری را فراموش نخواهد کرد و تاریخ به نسل‌های آینده که تداوم‌بخش این ملت خواهند بود، خواهد گفت که این نظام و سرکردگانش با ملت چه کردند.»

ابوالفضل قدیانی
سالن ۱، بند ۷ زندان اوین
۱۴۰۴/۶/۲۴


منبع: تلگرام مهدی محمودیان
@MahmoudianMehdi