ايران امروز

نشريه خبری سياسی الكترونيك

Iran Emrooz (iranian political online magazine)

iran-emrooz.net | Fri, 27.03.2026, 7:09
بررسی اعزام ۱۰ هزار نیروی رزمی دیگر به خاورمیانه

باراک راوید / آکسیوس

به گفته یک مقام ارشد دفاعی ایالات متحده، کاخ سفید و پنتاگون در حال بررسی اعزام دست‌کم ۱۰ هزار نیروی رزمی اضافی به خاورمیانه در روزهای آینده هستند.

اهمیت موضوع: اگر دولت دونالد ترامپ تصمیم به اعزام نیروهای بیشتر بگیرد، شمار سربازان رزمی آمریکا در منطقه به‌طور قابل‌توجهی افزایش خواهد یافت. این اقدام نشانه‌ای دیگر از آن است که یک عملیات زمینی آمریکا در ایران به‌طور جدی در حال آماده‌سازی است.

این افزایش گسترده نیروهای زمینی در حالی در دست بررسی است که رئیس‌جمهور ترامپ می‌گوید ایالات متحده در حال مذاکره با ایران بر سر توافقی برای پایان دادن به جنگ است. مقام‌های ایرانی هنوز با برگزاری یک نشست سطح بالا با آمریکا موافقت نکرده‌اند و نسبت به این تلاش دیپلماتیک واشنگتن بدبین هستند و آن را ترفندی دیگر تلقی می‌کنند.

آخرین وضعیت: این مقام دفاعی آمریکا انتظار دارد تصمیم‌گیری در این زمینه هفته آینده انجام شود و افزود نیروهایی که اعزام خواهند شد، از واحدهای رزمی متفاوتی نسبت به نیروهایی هستند که پیش‌تر به منطقه فرستاده شده‌اند.

روزنامه وال‌استریت ژورنال نخستین‌بار گزارش داد که دولت ترامپ در حال بررسی اعزام این نیروهای تقویتی است.

پشت‌پرده خبر: به گزارش آکسیوس، پنتاگون در حال تدوین گزینه‌های نظامی برای وارد کردن «ضربه نهایی» به ایران است؛ گزینه‌هایی که می‌تواند شامل استفاده از نیروهای زمینی و یک کارزار گسترده بمباران باشد.

ترامپ هنوز درباره اجرای هیچ‌یک از این سناریوها تصمیم نهایی نگرفته است، اما منابع می‌گویند اگر مذاکرات با ایران به‌زودی به نتایج ملموس نرسد، او آماده تشدید تنش است.

انتظار می‌رود نیروهای تقویتی بیشتری، از جمله چندین اسکادران جنگنده و هزاران سرباز، در روزها و هفته‌های آینده به خاورمیانه اعزام شوند.

یک یگان اعزامی تفنگداران دریایی این هفته وارد منطقه خواهد شد و یگان دیگری نیز هم‌اکنون در حال اعزام است.

همچنین به بخش فرماندهی لشکر ۸۲ هوابرد دستور داده شده است همراه با یک تیپ پیاده‌نظام متشکل از چند هزار نیرو به خاورمیانه اعزام شود.